Neler Yeni

Sistemim Ne Kadar Eder?

Tadic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Servet Çiçek
Merhaba. Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Sistemimi maddi sıkıntılardan dolayı satmak istiyorum. Kaç paraya satacağım hakkında bir fikrim yok. Sizce kaç paraya ilana koymalıyım?

Sistem Özellikleri:
I5 12600KF İşlemci
Galax 4060TI 8GB Ekran Kartı
Asus H610M-A Anakart
Corsair 32GB(16x2] 3600MHZ DDR4 Ram
Kioxia 500GB M2 SSD
Seagate Barracuda 2TB Harddisk Aerocool Airhawk Duo 600W 80+ Kasa Thermalright Assassin King 120SE İşlemci Soğutucu
Asus ROG Strix Scope NX Wireless Deluxe Kablosuz Mekanik Klavye
Hyperx Pulsefire Haste Mouse

Parçaların çoğu yeni yaklaşık 9 aylık. En eskisi sanırım anakart ve kasa. Onlar da 2022 haziranda alındı. Her şeyin kutusu duruyor. Garantileri devam ediyor.

Son düzenleme:

Tadic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Servet Çiçek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yardımcı olabilecek var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Mehmet sunal
26k civarı edebilir. hard disk olması çok eksi yazar, ayrıca ddr4 daha fazla edebileceğini sanmıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kadir Uzun
26k civarı edebilir. hard disk olması çok eksi yazar, ayrıca ddr4 daha fazla edebileceğini sanmıyorum
Bence fiyatı yüksek söylediniz. Şu anda indirimler çok olduğu için 25 bin civarına zaten 4060Ti'lı sistemler bulunuyor. Ortalama bir rakam vermem doğru olmaz. Acil elinizden çıkarmak istiyorsanız daha düşük rakamlara koymanızı tavsiye ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Mehmet sunal
Bence fiyatı yüksek söylediniz. Şu anda indirimler çok olduğu için 25 bin civarına zaten 4060Ti'lı sistemler bulunuyor. Ortalama bir rakam vermem doğru olmaz. Acil elinizden çıkarmak istiyorsanız daha düşük rakamlara koymanızı tavsiye ederim.
klavye ve faresi kaliteli o yüzden öyle söyledim

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Ertuğrul Yavuz
Hocam 500gb m2 ssd + 2tb harddisk var. Neden eksi yazsın ki?
2 tb hdd var ama hddlerin hızları o kadar düşük ki video fotoğraf gibi dosyalar haricinde artık kullanılamaz halde. SSD'nin hızını gören biri artık oyun vs. koyamaz oluyor hdd'ye. Hal böyle olunca hdd depolama olarak değerlendirilmese yeri var. Geriye kalıyor 500gb o da yetersiz bir boyut. Anakartta da tek m2 slotu var diye biliyorum ve gen 4 hızı destekliyordur max. Bu yüzden eksi yazar. Güncellemek isteyen birine ddr5 anakart ve ram masrafı açar ilk olarak sistem 12. nesil ddr5 kart var mıydı hatırlayamadım. Yok sa işlemci de değişmesi gerekir. Sıfır sistemlerin fiyatıyla da karşılaştırınca uğraşmaya masraf etmeye değer mi sorusu gelir akla. Yoksa sistem kullanılır yani onda sorun yok.

Tadic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Servet Çiçek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 tb hdd var ama hddlerin hızları o kadar düşük ki video fotoğraf gibi dosyalar haricinde artık kullanılamaz halde. SSD'nin hızını gören biri artık oyun vs. koyamaz oluyor hdd'ye. Hal böyle olunca hdd depolama olarak değerlendirilmese yeri var. Geriye kalıyor 500gb o da yetersiz bir boyut. Anakartta da tek m2 slotu var diye biliyorum ve gen 4 hızı destekliyordur max. Bu yüzden eksi yazar. Güncellemek isteyen birine ddr5 anakart ve ram masrafı açar ilk olarak sistem 12. nesil ddr5 kart var mıydı hatırlayamadım. Yok sa işlemci de değişmesi gerekir. Sıfır sistemlerin fiyatıyla da karşılaştırınca uğraşmaya masraf etmeye değer mi sorusu gelir akla. Yoksa sistem kullanılır yani onda sorun yok.
Anakartta iki tane m2 slotu var. Gen4 mü vs. hızını bilmiyorum ama.

BN0'

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Adugan B
Hocam sadece klavyeye uygun fiyat verirsen talibim.

Top Bottom