Ordaki yazıyı google çeviri ile çevirip sorununu net anlarsın benceAsus tuf b550 analartlı sistemim görseldeki uyarıyı veriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Orda yazan dosyayı flash belleğe atıp flash bellek bilgisayara takılıyken bilgisayarı yeniden başlatmam gerekiyormuşOrdaki yazıyı google çeviri ile çevirip sorununu net anlarsın bence
Asus tuf b550 analartlı sistemim görseldeki uyarıyı veriyor.
Alıntıyı görüntüle
Otomatik boot edilecekmiş sistem, bios kurtarma modundaymış bir flaşa veya diske sanırım bios güncellemesini yani Tb55li .cap dosyasını atıp tak çalıştır bir de durduk yerde olmaz ne yaptın ne ettin? Bios güncellerken mi kapattınAsus tuf b550 analartlı sistemim görseldeki uyarıyı veriyor.
Alıntıyı görüntüle
Ama yinede ben sadece orda yazanı söyledim tabi ayrıntılı nasıl oluyo bilen birisi yazarOrdaki yazıyı google çeviri ile çevirip sorununu net anlarsın bence
Orda yazan dosyayı flash belleğe atıp flash bellek bilgisayara takılıyken bilgisayarı yeniden başlatmam gerekiyormuş
Ekran kartı ile ilgili bi problemim vardı hep gibir şeyler yaptık ama kırıştık değerler ile oynamadımOtomatik boot edilecekmiş sistem, bios kurtarma modundaymış bir flaşa veya diske sanırım bios güncellemesini yani Tb55li .cap dosyasını atıp tak çalıştır bir de durduk yerde olmaz ne yaptın ne ettin? Bios güncellerken mi kapattın
Hocam çeviriden baktım da bence çok anlam veremedim ama genede teşekkürler ilginiz içinAma yinede ben sadece orda yazanı söyledim tabi ayrıntılı nasıl oluyo bilen birisi yazar
Sıkıntı etme çözülür hiçbir şey yapamazsan bir bilgisayar bulup anakartının tam model markasını kendi sitesinden Asus ise Asustan Bios güncellemesi indir sanırım kendi kendine çözecek bir de anakart kitapçığını bul veya araştır Ez flash gibi bir şey olması lazım usbyi o usb slotuna takacaksın yani umarım böyledir ben okuduğumdan bunu anladımEkran kartı ile ilgili bi problemim vardı hep gibir şeyler yaptık ama kırıştık değerler ile oynamadım