Neler Yeni

Sistemim ne uyarısı veriyor?

Ruqq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ahmet Selim Yılmaz
Asus tuf b550 analartlı sistemim görseldeki uyarıyı veriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

IMG_9341.jpeg

baki1705

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Baki Bektaş

Alıntıyı görüntüle
Ordaki yazıyı google çeviri ile çevirip sorununu net anlarsın bence

Orda yazan dosyayı flash belleğe atıp flash bellek bilgisayara takılıyken bilgisayarı yeniden başlatmam gerekiyormuş

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,001
İsim
Mehmet Aslan

Alıntıyı görüntüle

Hydranoid

80+ Bronze

Alıntıyı görüntüle
Otomatik boot edilecekmiş sistem, bios kurtarma modundaymış bir flaşa veya diske sanırım bios güncellemesini yani Tb55li .cap dosyasını atıp tak çalıştır bir de durduk yerde olmaz ne yaptın ne ettin? Bios güncellerken mi kapattın

baki1705

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Baki Bektaş

Orda yazan dosyayı flash belleğe atıp flash bellek bilgisayara takılıyken bilgisayarı yeniden başlatmam gerekiyormuş
Ama yinede ben sadece orda yazanı söyledim tabi ayrıntılı nasıl oluyo bilen birisi yazar

Ruqq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ahmet Selim Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Otomatik boot edilecekmiş sistem, bios kurtarma modundaymış bir flaşa veya diske sanırım bios güncellemesini yani Tb55li .cap dosyasını atıp tak çalıştır bir de durduk yerde olmaz ne yaptın ne ettin? Bios güncellerken mi kapattın
Ekran kartı ile ilgili bi problemim vardı hep gibir şeyler yaptık ama kırıştık değerler ile oynamadım

Ama yinede ben sadece orda yazanı söyledim tabi ayrıntılı nasıl oluyo bilen birisi yazar
Hocam çeviriden baktım da bence çok anlam veremedim ama genede teşekkürler ilginiz için

Hydranoid

80+ Bronze
Ekran kartı ile ilgili bi problemim vardı hep gibir şeyler yaptık ama kırıştık değerler ile oynamadım
Sıkıntı etme çözülür hiçbir şey yapamazsan bir bilgisayar bulup anakartının tam model markasını kendi sitesinden Asus ise Asustan Bios güncellemesi indir sanırım kendi kendine çözecek bir de anakart kitapçığını bul veya araştır Ez flash gibi bir şey olması lazım usbyi o usb slotuna takacaksın yani umarım böyledir ben okuduğumdan bunu anladım

Top Bottom