Çözüldü✓ Sistemim performans olarak yetmemeye başladı yükseltme önerisi

dlss açık ve performans modunda
çok ilginç gerçekten tandığım abinin sistemde gtx 1060 ve i 5 7400 var oyunun sistem gereksinimi de çok değil 60 fps oynayabiliyor kasma donma olmadan en düşük ayarlarda ve fsr quality modunda.

demek istediğim eğer fps oyunları (valo cs pubg) oyunları oynuyorsan bunlar işlemci oyunudur hikayeli oyunlarda yükün çoğunu da ekran kartı çeker bunu göz önünde bulundurarak değiştireceğin parçayı seçmelisin dediğin oyunları bilmediğimden söylüyorum
çoğunlukla fps oyunları oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok ilginç gerçekten tandığım abinin sistemde gtx 1060 ve i 5 7400 var oyunun sistem gereksinimi de çok değil 60 fps oynayabiliyor kasma donma olmadan en düşük ayarlarda ve fsr quality modunda.
genellikle 120 130 arası geziyor ama bazen 40 50 lere düşüş yaşanıyor herhangi bir ısınma problemi de yok bende çözemedim değiştirmekten yana buldum çözümü

çoğunlukla fps oyunları oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

genellikle 120 130 arası geziyor ama bazen 40 50 lere düşüş yaşanıyor herhangi bir ısınma problemi de yok bende çözemedim değiştirmekten yana buldum çözümü
bilemedim hocam anlık düşüşlerin sebebi genelde işlemci olur tabii sen ne olur ne olmaz rx 6600xt de geç.

Geri