aynı sorunu yaşıyorum, daha açık yazabilir miisn?onun çözümü vardı bi ayar var boglisayar bir sorun ile karşılaştığında yeniden başlat veya kapat falan diyordu ordaki tiki kaldırman lazım
psunuzda yeterli msi afterburnerle ekran kartı işlemci sıcaklık değerlerine bakabilirmisiniz
hocam videosu falan var mıonun çözümü vardı bi ayar var boglisayar bir sorun ile karşılaştığında yeniden başlat veya kapat falan diyordu ordaki tiki kaldırman lazım
evet hocam pc kapandıktan sonra 5 saniye kadar fanlar %100 olduSorunun elektriksel olma ihtimali var mı? Elektrik anlık düşüp yükseldiyse olur. Benim pcde de olmuştu aynı şekilde fanlar kendini fulledi vs..
psunuzda yeterli msi afterburnerle ekran kartı işlemci sıcaklık değerlerine bakabilirmisiniz
sonrasında düzeldi mi hocam ?bende de oldu aynısı fh 5 te
hocam akım korumalı priz var ama bilmiyorumSorunun elektriksel olma ihtimali var mı? Elektrik anlık düşüp yükseldiyse olur. Benim pcde de olmuştu aynı şekilde fanlar kendini fulledi vs..
sıcaklıklarınızda normal sorun devam ederse oyun grafik ayarlarını düşürünevet hocam pc kapandıktan sonra 5 saniye kadar fanlar %100 oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
En yüksek gördüğüm ekran kartı sıcaklığı 70 derece
sonrasında düzeldi mi hocam ?
hocam akım korumalı priz var ama bilmiyorum
tamamdır hocam teşekkürler iyi akşamlar iyi forumlarsıcaklıklarınızda normal sorun devam ederse oyun grafik ayarlarını düşürün
İşlemci sıcaklığınıda kontrol edin. Eğer normalse elektrikden olma ihtimali var. Aynı sorun benimde o sebeple başıma 2-3 kez geldi.evet hocam pc kapandıktan sonra 5 saniye kadar fanlar %100 oldu
Alıntıyı görüntüle
En yüksek gördüğüm ekran kartı sıcaklığı 70 derece
sonrasında düzeldi mi hocam ?
hocam akım korumalı priz var ama bilmiyorum
İşlemci sıcaklığınıda kontrol edin. Eğer normalse elektrikden olma ihtimali var. Aynı sorun benimde o sebeple başıma 2-3 kez geldi.
işlemcide normalAlıntıyı görüntüle
hocam işlemci sıcaklıklarıda bu şekilde.
Gayet normal. Dediğim gibi elektriğin ani düşüp yükselmesinden olabilir.Alıntıyı görüntüle
hocam işlemci sıcaklıklarıda bu şekilde.
işlemcide normal
tamamdır arkadaşlar çok teşekkürler iyi akşamlar iyi forumlarGayet normal. Dediğim gibi elektriğin ani düşüp yükselmesinden olabilir.