Neler Yeni

Sistemim sizce nasıl ? Yeni sipariş verildi ?

JrFuKi.

80+ Bronze
8GB Ram artık çok yetersiz bir ram sayısı millet 32GB ram alıyor 16 yetmiyor diyip aldığın powerde çok kalitesiz yani o 4060'ı uzun bir süre kulanabiliceğini sanmıyorum rampage psu neden alınmaz diye araştırabilirsin.
knight online ve pubg ve cs go dısında oyun oynayan birisi degilim oynadııgm oyunlara yonelik en ideal bunlar diye dusundum. 32 GB RAM konusunda bu işin sonu yok bşiliyorsunuz 3 bin daha koysam bu seferde ekran kartı 4060ti olurdu gibi gibi gidiyor .psu olarak rampage seceneklerdeki cogu markadan daha tanıdık geldi. kasımdan bu yana 600 stoktan fazla satılmıs iade et gibi direk kafadan eleyince merak ettim acıkcası sebebinizi inceleyecegim . 550w dahi yeterli oluyor bu sisteme diye biliyorum 600w bronze yeterli olacaktır diye dusunuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

ban yicem de arkadaş elektirik kesintileri için evinde c5 besliyecek alırsa :D
Marka ile alıp veremediginzi nedir acaba oyle tepkiler veriyorsunuz ki faydasız ve bilmeyenler icin korkudan baska birsey katmıyor daha verimli olmanızı beklerdim

grasdiyas

80+ Silver
knight online ve PUBG ve cs go dısında oyun oynayan birisi degilim oynadııgm oyunlara yonelik en ideal bunlar diye dusundum. 32 GB RAM konusunda bu işin sonu yok bşiliyorsunuz 3 bin daha koysam bu seferde ekran kartı 4060ti olurdu gibi gibi gidiyor .psu olarak rampage seceneklerdeki cogu markadan daha tanıdık geldi. kasımdan bu yana 600 stoktan fazla satılmıs iade et gibi direk kafadan eleyince merak ettim acıkcası sebebinizi inceleyecegim . 550w dahi yeterli oluyor bu sisteme diye biliyorum 600w bronze yeterli olacaktır diye dusunuyorum

Marka ile alıp veremediginzi nedir acaba oyle tepkiler veriyorsunuz ki faydasız ve bilmeyenler icin korkudan baska birsey katmıyor daha verimli olmanızı beklerdim
marka değil kalitesizlikten bahsediyoruz elektirik kesintisinde ve yada başka elektirik problemlerinde rtx4060 ekran kartınız o psu ya emanet yani ferrarinizi dolu yağarken çarşaf ile koruyorsunuz

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Arda
Epey konu açtım sağolsun bazı arkadaşlar yardımcı oldu .İlk masaüstü deneyimim olacak .Aşırı oyun oynayan biri değilim PUBG,Cs go ,lol ,knight ve rise online gibi oyunlar oynuyorum .

Sadece İşlemciyi i5 olarak seçtim.İleride İ3 ileride az gelir diye .Bu şekilde 21 bin TL geldi sipariş geçtim bankada 4 taksit yapacak epey hesaplı gibi geldi umarım bu fiyata uygun almışımdır.

Intel Core i5 12400F 4.40GHz 18MB Önbellek 6 Çekirdek Soket 1700 10nm İşlemci

GIGABYTE H610M K DDR4 3200MHz DDR4 Soket 1700 M.2 USB 3.2 HDMI mATX Anakart

GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 Siyah Single Kit Ram

GIGABYTE GeForce RTX 4060 Windforce OC 8GB GDDR6 128 Bit DLSS 3 Ekran Kartı

Rampage REACTION Tempered Glass 600W 80 Plus Bronze Rainbow Siyah Gaming Kasa

WD 480GB GREEN SN350 NVMe M.2 SSD (Okuma 2400MB / Yazma 1650MB
alma hocam alma i3 13100f alma drop yiyorum arka da google açık olunca falan oyun oynarken i5 12400f yaparak çok iyi yaptın haftaya ben de 12400f alıyorum 4500tlye

JrFuKi.

80+ Bronze
alma hocam alma i3 13100f alma drop yiyorum arka da google açık olunca falan oyun oynarken i5 12400f yaparak çok iyi yaptın haftaya ben de 12400f alıyorum 4500tlye
i3 konusunda tereddutte kalmısım o zaman iyiki i5 olarak konfigire etmisim

marka değil kalitesizlikten bahsediyoruz elektirik kesintisinde ve yada başka elektirik problemlerinde rtx4060 ekran kartınız o psu ya emanet yani ferrarinizi dolu yağarken çarşaf ile koruyorsunuz
Seceneklerden yorumlara baktıgımda en verilmlisi bu duruyordu sizin seceneginiz ne olurdu bu konfigire seceneklerinde

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
971
İsim
Semi kaan Çakır
ramler 16gb gördüğüm kadarıyla orda sorun yokta psu yu keşke değişseydiniz. onun harici güzel

grasdiyas

80+ Silver
i3 konusunda tereddutte kalmısım o zaman iyiki i5 olarak konfigire etmisim

Seceneklerden yorumlara baktıgımda en verilmlisi bu duruyordu sizin seceneginiz ne olurdu bu konfigire seceneklerinde
gönül isterki corsair ama çok uçuk fiyatları thermaltake her türlü rampage ye göre daha iyidir bildiğim kadarıyla kronik bir sorunu yok

ram leri çok dert etmeyin sonra 16gb yaparsınız çok kafaya takıcak bişey değil psu yüzünden işlemci fln düşürecekseniz de akım korumalı priz alıp ilk fırsatta yeni psu alırsınız

JrFuKi.

80+ Bronze
ramler 16gb gördüğüm kadarıyla orda sorun yokta psu yu keşke değişseydiniz. onun harici güzel
muadil ne olaiblir sipariş iptal gecip ekleyebilirm

gönül isterki corsair ama çok uçuk fiyatları thermaltake her türlü rampage ye göre daha iyidir bildiğim kadarıyla kronik bir sorunu yok

ram leri çok dert etmeyin sonra 16gb yaparsınız çok kafaya takıcak bişey değil psu yüzünden işlemci fln düşürecekseniz de akım korumalı priz alıp ilk fırsatta yeni psu alırsınızzzzz
birde boyle bir sistem vardı ddr5 li ama i5 yapınca 23 bin tl geliyor 2 daha 2 daha derken sonu olmuyor bu sistem isini. Psu dısında tamam her sey sizin icin sanırım rampage markası sasırttı suan ben epey iyi biliyordum mediamarket vatan her yerde bu markayı goruuyorum

eggmen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Egemen Parlak
Hocam genel olarak rampage, gamepower, powerboost, gamebooster, frisby gibi markaların güç kaynakları güvenilmez olur ve 4060 gibi kartlar emanet edilmez. Ancak bilgisayarı aldınız artık ve yapabileceğinşz tek şey paranız olunca forumlarda öneri isteyip kaliteli bir power supply almak. Ben de ilk pc aldığımda powerboost almıştım, 3 ay sonra nzxt c750 bronze ile değiştirdim ve içim rahat. Sonuç olarak bir şey olmaz, rampage diye patlayacak diye bir durum söz konusu değil, akım korumalı priz alın bir adet ve yatağa rahat girip uyuyun bir şey olmaz.

He bu arada iade ederim bir daha alırım derseniz, öyle bir seçeneğiniz varsa, iptal edebilirsiniz.

grasdiyas

80+ Silver

birde boyle bir sistem vardı ddr5 li ama i5 yapınca 23 bin TL geliyor 2 daha 2 daha derken sonu olmuyor bu sistem isini. Psu dısında tamam her sey sizin icin sanırım rampage markası sasırttı suan ben epey iyi biliyordum mediamarket vatan her yerde bu markayı goruuyorum
enzo olan gayet iyi asus dual üzmez ama ryzen 5500 ü 5600 yaparsak mükemmel bişey olur bu işin ustası değilim tabi iyi bilen arkadaşlar daha güzel önerilerde bulunacaktır

Bura.K

80+ Silver
Intel Core i5 12400F 4.40GHz 18MB Önbellek 6 Çekirdek Soket 1700 10nm İşlemci

GIGABYTE H610M K DDR4 3200MHz DDR4 Soket 1700 M.2 USB 3.2 HDMI mATX Anakart

GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 Siyah Single Kit Ram

GIGABYTE GeForce RTX 4060 Windforce OC 8GB GDDR6 128 Bit DLSS 3 Ekran Kartı

Rampage REACTION Tempered Glass 600W 80 Plus Bronze Rainbow Siyah Gaming Kasa

WD 480GB GREEN SN350 NVMe M.2 SSD (Okuma 2400MB / Yazma 1650MB
Hayırlı olsun ilk öncelikle. RAM'i arttırmanızı öneririm. PSU hakkında iyi şeyler de duymadım, PSU'ya biraz dikkat edin derim.

JrFuKi.

80+ Bronze
Hocam genel olarak rampage, gamepower, powerboost, gamebooster, frisby gibi markaların güç kaynakları güvenilmez olur ve 4060 gibi kartlar emanet edilmez. Ancak bilgisayarı aldınız artık ve yapabileceğinşz tek şey paranız olunca forumlarda öneri isteyip kaliteli bir power supply almak. Ben de ilk pc aldığımda powerboost almıştım, 3 ay sonra nzxt c750 bronze ile değiştirdim ve içim rahat. Sonuç olarak bir şey olmaz, rampage diye patlayacak diye bir durum söz konusu değil, akım korumalı priz alın bir adet ve yatağa rahat girip uyuyun bir şey olmaz.

He bu arada iade ederim bir daha alırım derseniz, öyle bir seçeneğiniz varsa, iptal edebilirsiniz.

ilginize tesekkur ederim , şuan için iptal secenegi aktif ipta edebilirim fakat attıgınız linkteki sistem butce olarak 3000 tl fazlası var hemde amd işlemci istemiyorum oynadıgım oyun olan KO intel işlemciye uyumlu oldugu icin intel ve nvidia dısına cıkmak istemiyorum

Hayırlı olsun ilk öncelikle. RAM'i arttırmanızı öneririm. PSU hakkında iyi şeyler de duymadım, PSU'ya biraz dikkat edin derim.
tesekkurler ram arttırımı derken 32 gb gibi mi Pubg cs go knight online 3 lusu google isleri dısında kullanmıyorum 16 fazlasıyla yeterli diye dusunmustum

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
971
İsim
Semi kaan Çakır

birde boyle bir sistem vardı ddr5 li ama i5 yapınca 23 bin TL geliyor 2 daha 2 daha derken sonu olmuyor bu sistem isini. Psu dısında tamam her sey sizin icin sanırım rampage markası sasırttı suan ben epey iyi biliyordum mediamarket vatan her yerde bu markayı goruuyorum
vulcan sistemi 12400f yapıp alın derim ddr5 alınnacak bütçe varken ddr4 alınmamalı diye düşünüyorum. rampage psu nun her yerde kullanılması iyi olduğu anlamına gelmiyor , ucuz yollu olduğu için kullanılıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,218
Üyeler
166,715
Son üye
YFMZ
Top Bottom