Sistemimde başka neyi upgrade edebilirim?

Veli34

80+
Reaksiyon skoru
1
Selamün aleyküm arkadaşlar sistemim aşağıdaki şekilde yani optimize edebileceğim herşeyi ettim overclock edebildiğim herşeyi ettim anakartımın ve diğer parçalarımın desteklediği kadar ama daha upgrade edecek bir şey gelmiyor aklıma ne yapayım sizce?

9600x işlemci (pbo +200 -35 uv)
arc b580 kart 3150mhz overclocklu
viper venom 6000mhz cl30 2x16 6400mhz 1:1 2133mhz bayağı sıkı timingli (ramlerde fan var)
Colorful BATTLE-AX B650M-GHA Wi-Fi V14 AMD AM5 DDR5 Akart
Thermalright mjolnr 360 ekranlı sıvı soğutma beyaz
kioxia exceria pro 1tb m2 ssd

Güzel sisteminiz var meraktan soruyorum ne için kullanıyorsunuz. Bence daha upgrade'e gerek yok .

ekstradan depolama veya ekran kartı yükseltemsi yapılabilir

ekstradan depolama veya ekran kartı yükseltemsi yapılabilir

beyaz 3 fanlı bir 9060xt güzel olur ama 3 fanlılar saçma fiyatlarda 9070xt almak daha mantıklı oluyor arc b580'i kaça verebilrim hocam

b580in ikinci elini bilmiyorum pek ama 8-9k eder sanırım . 9060xt alacaksanız en ucuzu daha iyi olur 9070xt alacaksanız şahsen taichi alırdım :)

AAA oyunlar oynuyorsanız bi ekran kartı upgrade edilebilir.

beyaz kart onerir misiniz 3 fanlı görünüm daha ön planda marka model önemsiz stok girilen mhz'de önemsiz zaten kurcalıyorum kartı alınca ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

b580in ikinci elini bilmiyorum pek ama 8-9k eder sanırım . 9060xt alacaksanız en ucuzu daha iyi olur 9070xt alacaksanız şahsen taichi alırdım :)

beyaz alacagım için işte hocam

Ekran Resmi 2026-03-18 21.46.15.webp

birde anakarttaki bu siyah kısımları nasıl beyaza çevirebilirim bi cover vs var mı bunlara veya bantlasam nasıl durur sizce güç girişi işte şu minik siyah kondansatörleri nasıl maskeleyebiliriz

https://www.vatanbilgisayar.com/xfx...-white-16gb-gddr6-256bit-amd-ekran-karti.html şunun tipi çok hoş ya

Alıntıyı görüntüle
birde anakarttaki bu siyah kısımları nasıl beyaza çevirebilirim bi cover vs var mı bunlara veya bantlasam nasıl durur sizce güç girişi işte şu minik siyah kondansatörleri nasıl maskeleyebiliriz

https://www.vatanbilgisayar.com/xfx...-white-16gb-gddr6-256bit-amd-ekran-karti.html şunun tipi çok hoş ya
xfx in modelleri de güzel evet ben de siyah 2 fanlı kullanıyorum 9060xt . taichi başka bir seviye ama . Hocam beyaz takıntınız var sanırım ama bilmiyorum yapılıyor mu

beyaz kart onerir misiniz 3 fanlı görünüm daha ön planda marka model önemsiz stok girilen mhz'de önemsiz zaten kurcalıyorum kartı alınca ben

beyaz alacagım için işte hocam
hocam hepsi önemsiz ise indirime giren ilk modeli alabilirisiniz. bütçe varsa 5070 veya 9070xt yoksa 9060xt.
9060xt gibi kartlarda genelde 9070xt -5070 kadar 3 fanlı olmuyor bazı modellerde var ama bütce var ise nvdia kullanmak daha mantıklı bana göre kişiden kişiye ihtiyaçlara göre amd tercih edilebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,197,288
Üyeler
190,184
Son üye
Melih Can Demir
Geri