bi 3 yıla yeni rtx kart bide yeni nesil ryzenlere geçmen yeterli olur. diğer parçaların uzun yıllar götürür.imzamda ki sisteme sahibim sizce değiştirilcek bişey var mı? Şuan bana yetiyor ama ilerde ne değiştirebilirim sormak istedim.
şuanda değiştirebilirim ama 4000-5000 civarı bi bütçem var stok sıkıntısından dolayı ekran kartı benimle biraz daha diğer parçalarda ne değiştirmem gerek 4000 5000 TL civarı sencebi 3 yıla yeni rtx kart bide yeni nesil ryzenlere geçmen yeterli olur. diğer parçaların uzun yıllar götürür.
hocam geleceğe yatırım için psunuzu en az 1200w 80+ alın ama dikkat edin akıllı psulardan alın sürekli 1200w çekerse 4000tl fatura gelir. onun duşında elinizdfeki cpu yu satıp ryzen 7 bakın.şuanda değiştirebilirim ama 4000-5000 civarı bi bütçem var stok sıkıntısından dolayı ekran kartı benimle biraz daha diğer parçalarda ne değiştirmem gerek 4000 5000 TL civarı sence
hm anladım sence elimde ki ekran kartını ne kadara satabilirim bu dönemde (mining vesare yapılmadı tertemiz kart testleri falanda güncel)hocam geleceğe yatırım için psunuzu en az 1200w 80+ alın ama dikkat edin akıllı psulardan alın sürekli 1200w çekerse 4000tl fatura gelir. onun duşında elinizdfeki cpu yu satıp ryzen 7 bakın.
kaç ay oldu kartı alalı?hm anladım sence elimde ki ekran kartını ne kadara satabilirim bu dönemde (mining vesare yapılmadı tertemiz kart testleri falanda güncel
8k eder diye düşünüyorum.5-6 ay civarı
bulabilirsin ,sahibinden.com ve letgo dan satabilirsin.alıcı bulabilir miyim sence nerden satmalyıım kartı çok bilgili değilim 2. el konularında.
3060 çıkalı o kadar oldu mu ki?5-6 ay civarı