Sistemimdeki psu sertifikalı mı

Zozzi

80+
Reaksiyon skoru
82
Arkadaşlar ben daha önceden pc toplamıştım ama psu sertifikalı mı değil mi hiç kontrol etmemiştim bilen varsa psu sertifikalı mı değil mi söyleyebilir mi ? aşağıda sistemim.

Ekler

• sistemim.webp
    sistemim.webp
    32.5 KB · Hit: 72
Arkadaşlar ben daha önceden pc toplamıştım ama PSU sertifikalı mı değil mi hiç kontrol etmemiştim bilen varsa PSU sertifikalı mı değil mi söyleyebilir mi ? aşağıda sistemim.
sertifikası olsaydı 80+ bu ibare gözükürdü hocam

sizce PSU mu değiştirmeli miyim ve de tavsiyen var mı çok yüksek fiyatlı olmasın lütfen
hocam kesinlikle Corsair Spec Delta Rgb 550W 80+ kesinlikle bunu öneririm kendimde kullanıyorum tam anlamıyla F/P kasası abdullah hocam da incelemişti şimdiden hayırlı olsun
Post automatically merged:

sizce PSU mu değiştirmeli miyim ve de tavsiyen var mı çok yüksek fiyatlı olmasın lütfen
ama fiyatı uçmuş ben 600TL ye almıştım bütçenizi az arttırabilirseniz ömür boyu rahat edersiniz

hocam kesinlikle Corsair Spec Delta Rgb 550W 80+ kesinlikle bunu öneririm kendimde kullanıyorum tam anlamıyla F/P kasası abdullah hocam da incelemişti şimdiden hayırlı olsun

ama fiyatı uçmuş ben 600TL ye almıştım bütçenizi az arttırabilirseniz ömür boyu rahat edersiniz
kasa değişmeden sadece psu değişmez mi ?

kasa değişmeden sadece PSU değişmez mi ?
kasanız varsa elinizde değişir tabii ki de bütçe ne hocam

Arkadaşlar ben daha önceden pc toplamıştım ama PSU sertifikalı mı değil mi hiç kontrol etmemiştim bilen varsa PSU sertifikalı mı değil mi söyleyebilir mi ? aşağıda sistemim.
ama sizin aldığınız hem kasa hem 500W psu veriyor haberiniz olsun ben o yüzden kasalı psu baktım kasanız yok sandım hocam

kasanız varsa elinizde değişir tabii ki de bütçe ne hocam

ama sizin aldığınız hem kasa hem 500W PSU veriyor haberiniz olsun ben o yüzden kasalı PSU baktım kasanız yok sandım hocam
Fiyatlarını hiç bilmediğim için bir fiyat söyliyemiyeceğim. Sadece bilgisayarı güvene almak istiyorum.

Değiştirmenize gerek yok. Gerekli korumaları olan güzel PSU. 80+ zorunlu bir etken değil. Hatta 550-500W PSU seviyesinde 80+' ın sizi kar' a geçirmesi en az 5-6 yıl sürecek. 80+' ın olayı verimlilik oda faturayı azaltır lakin siz sistemi 5 yıl tam yükte tutsanız bile anca belki kar edersiniz.

Değiştirmenize gerek yok. Gerekli korumaları olan güzel PSU. 80+ zorunlu bir etken değil. Hatta 550-500W PSU seviyesinde 80+' ın sizi kar' a geçirmesi en az 5-6 yıl sürecek. 80+' ın olayı verimlilik oda faturayı azaltır lakin siz sistemi 5 yıl tam yükte tutsanız bile anca belki kar edersiniz.
internette video izlerken elektrik kesintisinde sertifikası yoksa ekran kartından vb. koku gelebilir diyordu o yüzden danışmak istedim.

internette video izlerken elektrik kesintisinde sertifikası yoksa ekran kartından vb. koku gelebilir diyordu o yüzden danışmak istedim.
O sertifika 80+ değil. Sadece 80+ olan psu almak yerin OVP gibi korumaları olan PSU alırım daha iyi. 80+' ın sistemi koruduğuna dair hiçbir şey yok ki zaten korumuyor. Verimlilik sertifikası.

Geri