Neler Yeni

Yardım Sİstemimdeki vpn'i kapatamıyorum

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Okan Aslantaș
1740665788649.png

1740665878925.png

herhangi bir ekstra uygulama kullanmıyorum. İp adresime bakıyorum istanbul gösteriyor fakat kahramanmaraştayım. Bazı sitelere girmek istediğimde vpnle giriş yapamazsınız diye uyarı veriyor. FArklı tarayıcı denedim bütün ağ ayarlarını gözden geçirdim. ARka plan uygulamalarına tek tek baktım yok. Yardımcı olur musunuz çözemedim bir türlü yasaklı sitelere de direk vpnsiz girebiliyorum.

donsa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
ali poyraz
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
herhangi bir ekstra uygulama kullanmıyorum. İp adresime bakıyorum istanbul gösteriyor fakat kahramanmaraştayım. Bazı sitelere girmek istediğimde vpnle giriş yapamazsınız diye uyarı veriyor. FArklı tarayıcı denedim bütün ağ ayarlarını gözden geçirdim. ARka plan uygulamalarına tek tek baktım yok. Yardımcı olur musunuz çözemedim bir türlü yasaklı sitelere de direk vpnsiz girebiliyorum.
dns ayarlarınızı kontrol ettinizmi

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Okan Aslantaș
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

donsa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
ali poyraz
edge ve bravede denedim sonuç aynı farklı cihazda böyle olmuyor yani modemden kaynaklı olduğunu sanmuyorum. Discorda vs de girebiliyroum goodbye dpi vs olmadan
Mesaj otomatik birleştirildi:

nasıl yapacağım

Windows 10 DNS ayarları nasıl değiştirilir?​

• Adım #1: Ekranın sağ altına bulunan ağ simgesine sağ tıklayıp “Ağ ve İnternet Ayarları”nı açın.
  • Adım #2: Çıkan ekranda “Bağdaştırıcı seçeneklerini değiştir” menüsünü açın.
  • Adım #3: Açılan “Ağ Bağlantıları” sekmesinde kendi ağınızı bulup sağ tıklayın ve özellikleri seçin.
  • Adım #4: “İnternet Protokolü Sürüm 4 (TCP/IPv4)” üzerine tıklayın ve Özellikler butonuna basın.
  • Adım #5: “Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan”ı işaretleyip kutulara Domain Name Server adreslerini yazın.
  • Adım #6: Tamam butonuna tıklayıp ayarları kaydedin.
    • (İsteğe Bağlı) Komut satırını açıp “ipconfig /flushdns” komutunu yazın.

4. adımdan sonrasını yapmana gerek yok orada rakamlarmı yazıyor yoksa boşmu diye bak
      1740666258530.png
      hepsinde böyle rakamlar yazıyorsa otomatiğe al

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Okan Aslantaș

Windows 10 DNS ayarları nasıl değiştirilir?​

• Adım #1: Ekranın sağ altına bulunan ağ simgesine sağ tıklayıp “Ağ ve İnternet Ayarları”nı açın.
  • Adım #2: Çıkan ekranda “Bağdaştırıcı seçeneklerini değiştir” menüsünü açın.
  • Adım #3: Açılan “Ağ Bağlantıları” sekmesinde kendi ağınızı bulup sağ tıklayın ve özellikleri seçin.
  • Adım #4: “İnternet Protokolü Sürüm 4 (TCP/IPv4)” üzerine tıklayın ve Özellikler butonuna basın.
  • Adım #5: “Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan”ı işaretleyip kutulara Domain Name Server adreslerini yazın.
  • Adım #6: Tamam butonuna tıklayıp ayarları kaydedin.
    • (İsteğe Bağlı) Komut satırını açıp “ipconfig /flushdns” komutunu yazın.

4. adımdan sonrasını yapmana gerek yok orada rakamlarmı yazıyor yoksa boşmu diye bak
      Alıntıyı görüntüle hepsinde böyle rakamlar yazıyorsa otomatiğe al
sayılar yazıyordu otomatiğe aldım komut defterinden de dnsleri sıfırladım verdiğiniz komutla yine olmadı halen vpn var diyor

donsa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
ali poyraz
sayılar yazıyordu otomatiğe aldım komut defterinden de dnsleri sıfırladım verdiğiniz komutla yine olmadı halen vpn var diyor
pcyi yeniden başlatın birdaha deneyin büyük ihtimalle ondan kaynaklıdır

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Okan Aslantaș
bu öyle saçma bişey ki easyanticheat kullanan oyunlara 10dk da ancak girebiliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

pcyi yeniden başlatın birdaha deneyin büyük ihtimalle ondan kaynaklıdır
hayır yeniden başlattığımda da aynı

Top Bottom