Megatronus
80+ Silver
Dahası
hocam valla onu ne alsam bilmiyorum ya fiyatları pahalı oluyor onların bı mousepadi yeni almıştım aslında iade mi etsemBence güzel durmuş. Masa boy mouse pad alırsan düzelir diye düşünüyorum.
Çok hoş, sade olmuş benim istediğim sisteme yakın ama, o kasa da, hava senin monitöre doğru geliyor çok tozlanmaz mı öyle ?apex 9 mini aldım sistemimde nasıl duruyor sizce bazıları monitörle çok uyumsuz dedi bazıları minimal ve güzel olmuş diyor sizin de fikirlerinizi merak ediyorum
Klassegear'a bakın derim 200tlye almıştım 90x40 modelini gayet hoş gözüküyor ve kullanımı da iyi.hocam valla onu ne alsam bilmiyorum ya fiyatları pahalı oluyor onların bı mousepadi yeni almıştım aslında iade mi etsem
hocam evet ama ben zaten 4 günde bir masayı toz filtrelerini ve monitörü siliyorum masam zaten çok tozlanıyordu önceden deÇok hoş, sade olmuş benim istediğim sisteme yakın ama, o kasa da, hava senin monitöre doğru geliyor çok tozlanmaz mı öyle ?
Yok hocam fikrinizi söylüyorsunuz siz de zaten bu yüzden konuyu açtım aslında ben klavyeden memnun muyum emin değilimMonitöre göre fazla küçük kalmış bence üzmek gibi olmasın ama
mouse pad bumu bende alacağımda küçük geldi gözümehocam valla onu ne alsam bilmiyorum ya fiyatları pahalı oluyor onların bı mousepadi yeni almıştım aslında iade mi etsem
bu arada klavye güzel fps oyunların da çapraz kullanıyorsan akarapex 9 mini aldım sistemimde nasıl duruyor sizce bazıları monitörle çok uyumsuz dedi bazıları minimal ve güzel olmuş diyor sizin de fikirlerinizi merak ediyorum
evet hocam bu ölçüsü 33.28 di sanırsammouse pad bumu bende alacağımda küçük geldi gözüme
Glorious PC Gaming Race Large Gaming Mousepad | ITOPYA
Glorious PC Gaming Race Large Gaming Mousepad En iyi fiyat seçenekleri ile G-L ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
çok güççük be 50x 50 lazım banaevet hocam bu ölçüsü 33.28 di sanırsam
ben yüksek senste oynadığım için yetiyor hocamçok güççük be 50x 50 lazım bana
ben düşük takılıyorum yaben yüksek senste oynadığım için yetiyor hocam