Neler Yeni

Sistemime ekran kartı almak istiyorum

Emre Ortamevzi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Emre Ortamevzi
Arkadaşlar şuan i5 11400'lü bir sistem kullanıyorum.Ekran kartı ilave etmek ile ilgili birkaç tane sorum var
1-)Ekran kartı aldığım zaman direk takıp çalıştıracak mıyım nasıl olacak başka bir şey yapmam gerekiyor mu?
2-)Ekran kartı olarak ARC A750 düşünüyorum ne dersiniz?
3-) 9500 TL altında teknolojik ürünler için 5500 TL devlet yardımı varmış.(Örgün üniversite öğrencileri için)Bu kampanya ekran kartları için de geçerli mi?
4-)Güç kaynağım Corsair Spec Delta içinden çıkan 550W psu yeterli olur mu?
Teşekkürler

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
Arkadaşlar şuan i5 11400'lü bir sistem kullanıyorum.Ekran kartı ilave etmek ile ilgili birkaç tane sorum var
1-)Ekran kartı aldığım zaman direk takıp çalıştıracak mıyım nasıl olacak başka bir şey yapmam gerekiyor mu?
2-)Ekran kartı olarak ARC A750 düşünüyorum ne dersiniz?
3-) 9500 TL altında teknolojik ürünler için 5500 TL devlet yardımı varmış.(Örgün üniversite öğrencileri için)Bu kampanya ekran kartları için de geçerli mi?
4-)Güç kaynağım Corsair Spec Delta içinden çıkan 550W psu yeterli olur mu?
Teşekkürler
1) kullanabilirsiniz ama driver kurulumu şart kurmazsanız oyundan atma gibi problemlerle ve olası şeylerle karşılaşırsınız
2) bence rx6600 de alınabilir fakat driver sorunları yaşayabilirsiniz tercih sizin
4) yeterli olur

Emre Ortamevzi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Emre Ortamevzi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1) kullanabilirsiniz ama driver kurulumu şart kurmazsanız oyundan atma gibi problemlerle ve olası şeylerle karşılaşırsınız
2) bence rx6600 de alınabilir fakat driver sorunları yaşayabilirsiniz tercih sizin
4) yeterli olur
1-)Ekran kartı için driver değil mi?
2-) Bütçeme bağlı çıkabilirsem tabi ki 6600
3.sorum hakkında bir bilginiz var mı?

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
1-)Ekran kartı için driver değil mi?
2-) Bütçeme bağlı çıkabilirsem tabi ki 6600
3.sorum hakkında bir bilginiz var mı?
1) evet onun için
yapay zekaya göre :
Evet, bu kampanya ekran kartları için de geçerlidir. Kampanya kapsamında, örgün üniversite öğrencileri, 9500 TL altındaki teknolojik ürünler için 5500 TL devlet yardımı alabilirler. Bu ürünler arasında ekran kartları da yer almaktadır.

Kampanyadan yararlanmak için, öğrencilerin örgün bir üniversitede öğrenci olduklarını belgelemeleri gerekmektedir. Ayrıca, öğrencilerin hane içinde kişi başına düşen aylık geliri net asgari ücretin 3'te 1'inden (2023 yılı için 3.800,78 TL) az olmalıdır.

Kampanyadan yararlanmak için, öğrenciler aşağıdaki adımları takip edebilirler:

1. E-devlet üzerinden "Öğrenci Yardım Başvurusu" sayfasına giriş yapın.
  2. Kampanyayı seçin ve başvuru formunu doldurun.
  3. Başvuru formunu doldururken, hane içinde kişi başına düşen aylık gelirinizi gösteren belgeyi yükleyin.
  4. Başvurunuz onaylandıktan sonra, yardım parası hesabınıza yatırılacaktır.
Kampanya hakkında daha fazla bilgi için, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kampanya detayları:

• Kampanya, 1 Ekim 2023 - 31 Aralık 2023 tarihleri arasında geçerlidir.
  • Kampanya kapsamında, 9500 TL altındaki teknolojik ürünler için 5500 TL devlet yardımı verilmektedir.
  • Kampanyadan yararlanmak için, öğrencilerin örgün bir üniversitede öğrenci olduklarını belgelemeleri gerekmektedir.
  • Kampanyadan yararlanmak için, öğrencilerin hane içinde kişi başına düşen aylık geliri net asgari ücretin 3'te 1'inden (2023 yılı için 3.800,78 TL) az olmalıdır.
Kampanyadan yararlanabilecek ürünler:

• Bilgisayar
  • Tablet
  • Telefon
  • Dizüstü bilgisayar
  • Ekran kartı
  • Monitör
  • Kulaklık
  • Klavye
  • Mouse
  • Yazıcı
Kampanyadan yararlanmak için gerekli belgeler: