Merhabalar öncelikle birkaç yıldır kullandığım bir sistemim var artık birazda olsa bütcem dahilinde biraz yükseltmek istiyorum hem RAM hemde ekran kartımı yükseltmek istiyorum önce bilgisayarımdan bahsediyim.
i7-4770K.
RAM 8 GB. ( modelini bilmiyorum birisi aşağıda bırakıcağım resimden bakıp söylemişti sizde bi bakarsınız)
Ekran kartım GTX760.
60Hz.
toplam bütçem 1700 civarı ram ve ekran kartı almak istiyorum ekran kartı düşüncem
ram ise
başka yerlerden bu önerileri aldım sizede danışmak istedim amacım uygun bütcemle elinden geldiğince yeni nesil oyunlar dahil cod vs oyunları bana sorunsuz oynamak istiyorum ultra oynamam şart değil ama kasmadan oynamak istiyorum bu ikisi benim için yeterlimi başka önerisi olan varmı tavsiyelerinizi bekliyorum.
i7-4770K.
RAM 8 GB. ( modelini bilmiyorum birisi aşağıda bırakıcağım resimden bakıp söylemişti sizde bi bakarsınız)
Ekran kartım GTX760.
60Hz.
toplam bütçem 1700 civarı ram ve ekran kartı almak istiyorum ekran kartı düşüncem
Inno3D GeForce GTX1650 Super Twin x2 OC 4GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı
Sinerji Bilgisayar - sinerji.gen.tr - PC Toplama
www.sinerji.gen.tr
ram ise
G.Skill Value 8GB 1333MHz DDR3 Ram (F3-10600CL9S-8GBNT) Fiyatı
G.Skill Value 8GB 1333MHz DDR3 Ram (F3-10600CL9S-8GBNT) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
başka yerlerden bu önerileri aldım sizede danışmak istedim amacım uygun bütcemle elinden geldiğince yeni nesil oyunlar dahil cod vs oyunları bana sorunsuz oynamak istiyorum ultra oynamam şart değil ama kasmadan oynamak istiyorum bu ikisi benim için yeterlimi başka önerisi olan varmı tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ekler
Son düzenleme: