Neler Yeni

Yardım Sistemime Ekran Kartı Önerisi

dexa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
enes koral
Merhabalar öncelikle birkaç yıldır kullandığım bir sistemim var artık birazda olsa bütcem dahilinde biraz yükseltmek istiyorum hem RAM hemde ekran kartımı yükseltmek istiyorum önce bilgisayarımdan bahsediyim.
i7-4770K.
RAM 8 GB. ( modelini bilmiyorum birisi aşağıda bırakıcağım resimden bakıp söylemişti sizde bi bakarsınız)
Ekran kartım GTX760.
60Hz.

toplam bütçem 1700 civarı ram ve ekran kartı almak istiyorum ekran kartı düşüncem

ram ise

başka yerlerden bu önerileri aldım sizede danışmak istedim amacım uygun bütcemle elinden geldiğince yeni nesil oyunlar dahil cod vs oyunları bana sorunsuz oynamak istiyorum ultra oynamam şart değil ama kasmadan oynamak istiyorum bu ikisi benim için yeterlimi başka önerisi olan varmı tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ekler

• spd.jpg
    spd.jpg
    71.8 KB · Hit: 54
Son düzenleme:

unifree

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Can Tekin
Inno3D bilemedim. Git Asus al, MSI al, Gigabyte al, Sapphire al da Inno3D alma derim. Geçtiğimiz hafta kampanyalar vardı, bu saydığım markaların ürünleri de aynı fiyatlara geldi neredeyse.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
1650S'in en ucuz bulunduğu site olsa gerek ben bulamamaıştım bu kadar ucuz. :) RAM olarak 8GB DDR4 3200 mhz ramlerden bile pahallı oy yüzden 2. el bakmanı öneririm.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
Inno3D bilemedim. Git Asus al, MSI al, Gigabyte al, Sapphire al da Inno3D alma derim. Geçtiğimiz hafta kampanyalar vardı, bu saydığım markaların ürünleri de aynı fiyatlara geldi neredeyse.
Inno3D kötü filan değil yani bilmediğiniz modeller kötü diye bir şey yok incelemelere bakabilirsin tabi yabancı sitelerde.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,019
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Forum sahibinin övdüğü bir markayı o forumda kötülüyorsun ?

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
bir sonuca varamadım kafamı karıştırdınız :)
RAM olarak 2. elden daha ucuz olanlara bakabilirsiniz bu fiyata olmaz böyle ve ekran kartını alabilirsiniz.

Silvers

80+
Inno3D türkiyede pek bilinmeyen fakat yurtdışında gayet tanınmış bir markadır. 1 senedir ekran kartını kullanan bir arkadaşım var sorun yaşadığını duymadım.

Top Bottom