4GB RAM ve o işlemci W10 için yeterli olur ama ben olsam W8 kullanırdım.
W7 ile W10 arasında oyunlarda 3fps fark var sadece oyun için işletim sistemi yüklenmez.Kanka oyun performansları konusunda da beni mahçup eder mi ?
Çoğu başka yazılarda win 10'un oyun konusunda iyi olmadığı belirtiliyor
W10 kur ama işletim sistemi ile alakalı değil o sorun.Win 8 kullanıyorum ama crysis 1 hatası almaya başladım ne kadar uğraşsam çözemedim bende tekrardan format atmaya çalışıyorum ya win 10 dedim ya da tekrardan 8.1
W10 kur ama işletim sistemi ile alakalı değil o sorun.
Windows 8,1 kurabilirsiniz. SSD takabilirseniz Windows 10 kurun.
Oyunu nereden indirdin?Win 8 kullanıyorum ama crysis 1 hatası almaya başladım ne kadar uğraşsam çözemedim bende tekrardan format atmaya çalışıyorum ya win 10 dedim ya da tekrardan 8.1
Oha çok pahalı, 1 tb hdd 300-350 TL.Önceden sorunsuz çalışıyordu sorunu çözemedim sildim tekrar yükledim dosya eksik dendi ekledim yine de durduruldu hatası alınca oyundan bende ümidi kesip format atmak istedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Maalesef elimde ssd yok bunda kaldım
WD 3,5" 500 gb caviar blue sata 3.0 7200 rpm harddisk fiyatları, teknik özellikleri, WD5000AZLX modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Hemen Al
WD 3,5" 500 gb caviar blue sata 3.0 7200 rpm harddisk fiyatları, teknik özellikleri, WD5000AZLX modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Hemen Alwww.vatanbilgisayar.com
Hata alman normal, boşuna korsan indirmeyin diyoruz.Oyunu kanka torentten indirdim aslında site fark ediyor mu ?![]()
3fps fark mı var kanka bildiğim kadarıyla performans farkı varW7 ile W10 arasında oyunlarda 3fps fark var sadece oyun için işletim sistemi yüklenmez.