Gripen
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
RX590 olunca ama abartmışşın yinede650W var bende
RX590 olunca ama abartmışşın yinede650W var bende
Kasanın yanında vardı ya . 360W falan tam yükte çekiyo sistem. UV ile 300w falan oluyor tam yük. Ram fazla çekiyodur 1.47 ile. Gerçi artık çekemiyor.RX590 olunca ama abartmışşın yinede
artık çekemiyor artık çekemiyor çünkü anakartı tornavida ile çizdi. Görkem bunu niye yaptın?Kasanın yanında vardı ya . 360W falan tam yükte çekiyo sistem. UV ile 300w falan oluyor tam yük. RAM fazla çekiyodur 1.47 ile. Gerçi artık çekemiyor.
Tamir etmeyi denicem. Bide çizgilerden çizmişim direkt 4' lü kombo. Bakalım muhtişim yeteneklerimle yapılacak mı? (Babama biraz yalvarıcam artık...)artık çekemiyor artık çekemiyor çünkü anakartı tornavida ile çizdi. Görkem bunu niye yaptın?
4lü kombo koptum valla. baba yapmaz. bide tornavida ile çizdim de hele sen seni o tornavida ile çizerTamir etmeyi denicem. Bide çizgilerden çizmişim direkt 4' lü kombo. Bakalım muhtişim yeteneklerimle yapılacak mı? (Babama biraz yalvarıcam artık...)
İkna ettim. Aşırı ince lehimle olur bence. Sonuçta bu elektronik ve 2 bağlantıyı birleştirmek esas olur?4lü kombo koptum valla. baba yapmaz. bide tornavida ile çizdim de hele sen seni o tornavida ile çizer DDD
sen yapma olanında içine tükürürsünİkna ettim. Aşırı ince lehimle olur bence. Sonuçta bu elektronik ve 2 bağlantıyı birleştirmek esas olur?
Baktım olmadı... Mecbur X79 sistem toplıcam PCİ 3.0 şart.sen yapma olanında içine tükürürsün
lan elinde sistemin var niye yeni sistme geçiyorsunBaktım olmadı... Mecbur X79 sistem toplıcam PCİ 3.0 şart.
Anakart mı var???? Yenisini al desen para yok kasadan parça satmam lazım.lan elinde sistemin var niye yeni sistme geçiyorsun
Anakart mı var???? Yenisini al desen para yok kasadan parça satmam lazım.lan elinde sistemin var niye yeni sistme geçiyorsun
dahada zarara gireceksin işlemc ram iptal direkAnakart mı var???? Yenisini al desen para yok kasadan parça satmam lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anakart mı var???? Yenisini al desen para yok kasadan parça satmam lazım.