Neler Yeni

Sistemime sıvı soğutucu aldim nasıl montajlarim

myworld

80+
Arkadaşlar imzadaki sistemime cooler master ml240l v2 sıvı soğutucusunu aldim ve geldi. Daha önce hiç takmadığım için bilmiyorum. Bilgisayarciya mi goturmeliyim yoksa internetten video izleyerek yapilir mi bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ya da

İncinmişsin dedi

80+ Bronze
Arkadaşlar imzadaki sistemime cooler master ml240l v2 sıvı soğutucusunu aldim ve geldi. Daha önce hiç takmadığım için bilmiyorum. Bilgisayarciya mi goturmeliyim yoksa internetten video izleyerek yapilir mi bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ya da
kardeşim valla bende kule tipi soğutucu almıştım bilgisayarcıya götürdüm formdan arkadaşlar tavsiye ettiği ürünü aldım. bilgisayarcı takamadı bu buna uygun değil dedi sen düşün :D bilmiyor bilgisayarcılar bundan sonra da bir şey götürmem. Sağolsun arkadaşlardan bitanesi bana wpden detaylı detaylı şekilde anlata anlata beraber taktık

myworld

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kardeşim valla bende kule tipi soğutucu almıştım bilgisayarcıya götürdüm formdan arkadaşlar tavsiye ettiği ürünü aldım. bilgisayarcı takamadı bu buna uygun değil dedi sen düşün :D bilmiyor bilgisayarcılar bundan sonra da bir şey götürmem. Sağolsun arkadaşlardan bitanesi bana wpden detaylı detaylı şekilde anlata anlata beraber taktık
🤣 Bilgisayarcı bile takamiyor ben nasıl takayim şimdi

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Comol Ogga
Montajı am4 için oldukça basit, anakartın kendisinden gelen yada soğutucu kutusundan çıkan braket ile standart amd soğutucuları gibi iki taraftan klipslenerek monte ediliyor, internette montaj videoları var, bilgisayarcıya boşuna para vermene gerek yok.

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Comol Ogga

thec2o

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Cemre Can Özdemir
ben video izleyerek yaptım ama dikkat et amd işlemcin varsa stok fanı sökerken direkt yukarı çekme sıyırarak ayır

myworld

80+
ben video izleyerek yaptım ama dikkat et amd işlemcin varsa stok fanı sökerken direkt yukarı çekme sıyırarak ayır
Sıyırarak derken nasıl anlamadim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam şimdi ilk olarak macun lazım. Macun elinizde var mı. Diş macunu değil bakın işlemci macunu.
Kutusundan çıkıyor

Montajı am4 için oldukça basit, anakartın kendisinden gelen yada soğutucu kutusundan çıkan braket ile standart amd soğutucuları gibi iki taraftan klipslenerek monte ediliyor, internette montaj videoları var, bilgisayarcıya boşuna para vermene gerek yok.
Termal macunu ne kadar sıkmak lazım. Nokta şeklinde sıkıp öyle mi oturtayim yoksa her yerine dağıtayim mi

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,513
İsim
uwu

Kutusundan çıkıyor

Termal macunu ne kadar sıkmak lazım. Nokta şeklinde sıkıp öyle mi oturtayim yoksa her yerine dağıtayim mi
Sıyırmak derken direk çekmek yarine oynatarak yoksa işlemciyle çıkar

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Comol Ogga

Kutusundan çıkıyor

Fazla sürmenize gerek yok, eski intel işlemcilerde tam ortaya bir mercimek büyüklüğünde sıkılması yetiyordu ama am4 işlemciler bir tık daha büyük, bu sebeple orta kısımdan çok fazla sıkmadan x şeklinde sürebilirsiniz.

milenix

80+ Gold
🤣 Bilgisayarcı bile takamiyor ben nasıl takayim şimdi
Türkiye'de ki bilgisayarcıların çoğu zaten bir şey bilmiyorlar zor bir şey değil montajlama işlemi kendiniz rahatlıkla yaparsınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,459
Üyeler
164,674
Son üye
zeei
Top Bottom