Çözüldü✓ Sistemimi 40 bin TL'ye satıyorum ucuz mu?

Arkadaşlar bazılarınız az diyor bazılarınız normal diyor benim kafam çok karıştı.

Razer Barracuda X 2022 kulaklık KFG, MCHOSE G75 Pro klavye KFG, Razer Cobra Pro mouse KFG
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hımm, peki hocam sizin de yorumunuzu dikkate alacağım.
40.000TL çevre bileşenleri ile birlikte iyi bir fiyat.

Bu arada kulaklık vs ekipmanlarla 40K'ya satıyorsan uygun fiyat ben sadece kasa fiyatını yorumladım

Bu arada kulaklık vs ekipmanlarla 40K'ya satıyorsan uygun fiyat ben sadece kasa fiyatını yorumladım
Yok hocam, hepsi dahil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasayı tek 40 bine satabilsem düşünmem 1 dakkika bile :D

bu da başka bir sistem %10 indirim gelirse 40k altına düşüyor 1tb ssd b650 anakart özelleştir cart curt 2k daha artar yine 40-42 civarına gelir
Bu yapılan web'e özel indirim tüm sistemlere uygulanıyor mu?Ayrıca belirli gün veya saatimi var bu indirimlerin.

Bu yapılan web'e özel indirim tüm sistemlere uygulanıyor mu?Ayrıca belirli gün veya saatimi var bu indirimlerin.
genelde haftanın çoğu günü çoğu sisteme uygulanıyor gece 9 10 gibi başlıyor diye hatırlıyorum

genelde uygulanıyor gece 9 10 gibi başlıyor diye hatırlıyorum
Yani kısacası 40'a bırakma mı diyorsunuz pek anlayamadım valla o kadar çok kişi yazdı ki beynim Allah bullah şu anda, gene teşekkürler valla yazdınız arkadaşlar hepinize teşekkürlerimi sunuyorum.

Yani kısacası 40'a bırakma mı diyorsunuz pek anlayamadım valla o kadar çok kişi yazdı ki beynim Allah bullah şu anda, gene teşekkürler valla yazdınız arkadaşlar hepinize teşekkürlerimi sunuyorum.
klavye mouse kulaklık dahilse 40'a bırakma 45 eder ama sadece kasa 35 civarı eder benim görüşüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,554
Üyeler
183,445
Son üye
WoXs
Geri