böyle sistemin olsa 35'e koyardın yani Öyle mi ? niye biz hiç bulamıyoruz böyle sistemleri 35'e.. Hangi siteye baksam 35'e kötü sistemler var Siz nerede satış yapıyorsunuz abi söyleyin de oraya geçelim bari iyiliğiniz dokunsun.millet 60a da koyar her fiyata alıcı vardır ama bir ürünün parası bellidir 35k çok ideal 40 liraya peşin fiyatına taksitli alıyorsun araba piyasası gibi bu bunu koyduysa ben onu koyarım
böyle sistemin olsa 35'e koyardın yani Öyle mi ? niye biz hiç bulamıyoruz böyle sistemleri 35'e.. Hangi siteye baksam 35'e kötü sistemler var Siz nerede satış yapıyorsunuz abi söyleyin de oraya geçelim bari iyiliğiniz dokunsun.
Hocam faturası var garantili kendi adıma hiç açılmadı yani olaya öyle bakarsak böyle bir bilgilendirme yapayım.Koymasına 55'e de koyarsın mesele SATILACAK MI ?
O dediğin sistemlerin tarihlerine bakmanı öneririm kaç haftadır duruyor ilanlar diye.
Hepmiz az buçuk ucundan teknolojiyi takip ediyoruzdur bu sitede isek. SIfır Rx 5070'li sistemler varken ne olduğunu bilmediğin tanımadığın bir adamdan 455-50k'ya RTX 4070'li sistem sen alır mısn ? Faturası var mı ürün sağlam mı içi açılmış mı hatalı mı kusurlumu veya satıcı hırlı mı hırsız mı güvenilir mi bilmeden. Ürün almak bence riskli. Bu riske değmesi için fiyat olarak avantajlı olması gerekir.
Ben almam şahsen. Ne uğraşacam risk alacam der azcık mantıklı düşünen birisi.
Yoksa ikinci el parça alınır mı alınabilir tabi. ( Mesela ben İşlemci RAM flan almışlığım var. AMa kutulu ve piyasa değerinin yüzde 30-35 altında diye aldım. RAM neredeyse yarı fiyatı diye aldım alırken ve Param güvende ile aldım. Hatta 1 RAM arızacı çıktı iade ettim. O bile uğraş dert gene kargoya git iade et süreci takip et flan. )
İçinde 8-10 parça olan şeyi tek seferde 45-50k verip kim alır demek gerekir. ( Hangi üründe ne sorun sıkıntı çıkabilir bilemezsin. Veya satıcıda sağlamdır kargoda bir şey olur atılırken bilemezsin ki. ) Aynı paralara sıfırını hatta daha YENİSİNİ ALIP bilindik satıcıdan garantili almak varken der aklı başında olan birisi.
Hocam faturası var garantili kendi adıma hiç açılmadı yani olaya öyle bakarsak böyle bir bilgilendirme yapayım.
Kardeş kim ne yapsın senin bütün masanı? Adamın belki belirli ekipmanları var hepsini almak istemiyor. Ayrıca bu kasa mı ki sistemi bozsun. Gereksiz saçmalamışsın. Ayrıca fiyat yüksek. Ben olsam bu fiyata yanından geçmezdim. Bir şey bilmiyorsunuz diyorsun bir de. Bize niye soruyorsun bilmiyorsak? Hallet o halde işiniTriplere girmedim, konu açmakta serbestim hocam, ekstra olarak sizlerin fikirlerinizi almaya çalışıyorum ama, bir şey bildiğinizi pek sanmıyorum çünkü sistemime biçtiğiniz değer çok saçma, klavyeyi satacak olsam tek, Satış konusuna konu açarım öyle değil mi? sisteme bu ekipmanlara nerede 30 35 bine alacaksın? 2 elde.
Dedim onun faturası kutu garantisi var sistemin garantisi faturası benim adıma hocam. Yakın arkadaşımdan aldım çocuk borcundan dolayı sattı zaten gerekli tüm testleri yapar gelir arkadaş yani.Ekran kartını bende 1 yıl önce başkasından aldım demedin mi ?
Yani Ekran kartının ne yaşadığını veya işlem görüp görmediğini sen bile bilemeyebilirsin.
Ekipmanlarla birlikte sistemi satıyorum, ekstra olarak bir şeyi bozarsam diğer üstüme kalan ekipman için fiyat düşecektir PC'yi almak isteyen arkadaş. Açtığım konuda klavyeyi tek başına satıyorum demedim? konudan bağımsız ve alakasız bir soru, neden bu kadar atar yaptın hiç anlamadım ama, şunu biliyorum ki beni gayet yanlış anlamışsın. Benim sorduğum soru ekipmanlarla ne kadar ederdi cevabımı aldım vazgeçtim. Yani sen yanından geçmeyebilirsin bu senin bileceğin iş yapabileceğim bir şey yok.Kardeş kim ne yapsın senin bütün masanı? Adamın belki belirli ekipmanları var hepsini almak istemiyor. Ayrıca bu kasa mı ki sistemi bozsun. Gereksiz saçmalamışsın. Ayrıca fiyat yüksek. Ben olsam bu fiyata yanından geçmezdim. Bir şey bilmiyorsunuz diyorsun bir de. Bize niye soruyorsun bilmiyorsak? Hallet o halde işini
Dostum sen iyi misin? İlk yazdığında ekipman yok. Altına yazmışsın. İkincisi böyle bir mantık da yok. Oldu olacak komple masa satılık de. Bunu diyebilirsin sorun değil ama saçmalıktan başka bir şey de değil. Sistemi ayrı ekipmanları komple ayrı satarsın bunda da problem yok. Fiyat iyi mi değil mi diye soruyorsan millete bir şey bilmiyorsunuz demeye hakkın yok. Senin sistemin özelinde de konuşursak. Aklı başında bilgili adam senin sistemini almaz. O fiyata sıfır, daha düzgün sistem bulabileceğini bilir. Enayi bulursan başka. Yapabileceğin en güzel şey anakart işlemci ram set olarak, kalanları da parça parça satmak olur.Dedim onun faturası kutu garantisi var sistemin garantisi faturası benim adıma hocam. Yakın arkadaşımdan aldım çocuk borcundan dolayı sattı zaten gerekli tüm testleri yapar gelir arkadaş yani.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekipmanlarla birlikte sistemi satıyorum, ekstra olarak bir şeyi bozarsam diğer üstüme kalan ekipman için fiyat düşecektir PC'yi almak isteyen arkadaş. Açtığım konuda klavyeyi tek başına satıyorum demedim? konudan bağımsız ve alakasız bir soru, neden bu kadar atar yaptın hiç anlamadım ama, şunu biliyorum ki beni gayet yanlış anlamışsın. Benim sorduğum soru ekipmanlarla ne kadar ederdi cevabımı aldım vazgeçtim. Yani sen yanından geçmeyebilirsin bu senin bileceğin iş yapabileceğim bir şey yok.
Yok ben sana anlatamıyorum, anlamıyorsun gerçekten iyi değilsin, aşağıda belirtmişim zaten ekipmanlı satıyorum dedim ekipmanları belirttim. O zaman gözlerini açacaksın konuda ki mesajları okuyacaksın o zaman, eleştiri yapacaksın. Tamam almasınlar benim sistemimi, gene satmayı deneyeceğim. Sabır ya.Dostum sen iyi misin? İlk yazdığında ekipman yok. Altına yazmışsın. İkincisi böyle bir mantık da yok. Oldu olacak komple masa satılık de. Bunu diyebilirsin sorun değil ama saçmalıktan başka bir şey de değil. Sistemi ayrı ekipmanları komple ayrı satarsın bunda da problem yok. Fiyat iyi mi değil mi diye soruyorsan millete bir şey bilmiyorsunuz demeye hakkın yok. Senin sistemin özelinde de konuşursak. Aklı başında bilgili adam senin sistemini almaz. O fiyata sıfır, daha düzgün sistem bulabileceğini bilir. Enayi bulursan başka. Yapabileceğin en güzel şey anakart işlemci ram set olarak, kalanları da parça parça satmak olur.
Ben anlamıyorum seni de tutturmuşsun bi masa masa kardeşim ben komple satacağım komple satmak istiyorum diyorum sen hala yok tek satacaksın, yok öyle daha falan filan ya kardeşim ben öyle satıyorum, öyle de satmaya çalışacağım Allah Allah.Dostum sen iyi misin? İlk yazdığında ekipman yok. Altına yazmışsın. İkincisi böyle bir mantık da yok. Oldu olacak komple masa satılık de. Bunu diyebilirsin sorun değil ama saçmalıktan başka bir şey de değil. Sistemi ayrı ekipmanları komple ayrı satarsın bunda da problem yok. Fiyat iyi mi değil mi diye soruyorsan millete bir şey bilmiyorsunuz demeye hakkın yok. Senin sistemin özelinde de konuşursak. Aklı başında bilgili adam senin sistemini almaz. O fiyata sıfır, daha düzgün sistem bulabileceğini bilir. Enayi bulursan başka. Yapabileceğin en güzel şey anakart işlemci ram set olarak, kalanları da parça parça satmak olur.
Hocam vazgeçtim dedim 45'e satmayı deneyeceğim yani o kadar çok kişi yazdı, hepinize tekrardan teşekkür ederim değerli yorumlarınız için, sat diyen de oldu satma diyen de oldu, bakalım deneyeceğim satarsam 45'e ekipmanlı bir şekilde satacağım satamazsam da yapacak bir şey yok. Tekrardan sağ olun arkadaşlar.Ucuz değil iyi fiyat ver gitsin.
Her şey dahil 45 eder satarsın 1-2 hafta içinde, iyi günler.Hocam vazgeçtim dedim 45'e satmayı deneyeceğim yani o kadar çok kişi yazdı, hepinize tekrardan teşekkür ederim değerli yorumlarınız için, sat diyen de oldu satma diyen de oldu, bakalım deneyeceğim satarsam 45'e ekipmanlı bir şekilde satacağım satamazsam da yapacak bir şey yok. Tekrardan sağ olun arkadaşlar.