Neler Yeni

Sistemimi bu fiyata koydum mantıklımı full set

sabanozsu

80+

Ekipmanlar hariç sadece kasa.
Sen her şey dahil max 51k'ya koyman lazım.
Usta zaten aklımda 55-53 k arası var bana kasanın maliyeti 41 k.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eyw ustam trollemeyip güzel cevap verdiğin için ❤️❤️

Prexeon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Burak Demir
Kralım monitör klavye mouse ?

Kral attığın parçalarla şuanda sistemde olan parçaların uzaktan yakından alakası bile yok kendi kendine parça toplamissin git aynı parcalari topla bakalım ne kadar çıkıyor :)
attığım sistemdeki Kasa daha iyi, Psu daha iyi, RAM daha iyi, monitör katbekat daha iyi

Eyw ustam trollemeyip güzel cevap verdiğin için ❤️❤️
kendine cevap niye veriyon, yan hesapIar mı karıştı ustam :ROFLMAO:

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,005
İsim
baba merhaba

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
608
İsim
can
baya bir pahalı masaütsü sistem satmak zaten ikincielde baya bir zor topladığın fiyata veya üstüne satma gibi bir düşüncen varsa şuanki tr piyasasında bile zor arkadaşında dediği gibi ihtiyacım olsa 35-40k taş çatlasın teklif verirdim

sabanozsu

80+
attığım sistemdeki Kasa daha iyi, Psu daha iyi, RAM daha iyi, monitör katbekat daha iyi

kendine cevap niye veriyon, yan hesapIar mı karıştı ustam :ROFLMAO:
Herhangi bir yan hesabım yok güzel kardeşim sadece arkadaşa teşekkür ettim sanada ediyorum teşekkür ederim dostum yorumların için ❤️❤️ ama toxiclik güzel bişi değil

baya bir pahalı masaütsü sistem satmak zaten ikincielde baya bir zor topladığın fiyata veya üstüne satma gibi bir düşüncen varsa şuanki tr piyasasında bile zor arkadaşında dediği gibi ihtiyacım olsa 35-40k taş çatlasın teklif verirdim
Ya yok ben söyledikleri fiyata laf etmiyorum ama akıl var mantık var trolleyip alakasız şeyler yazmalarina ben tepki veriyorum senin gibi olsun canımı yesin kralım sıkıntı yok ama 35 e de bu sistemi bulsun ben gideyim hediye edeyim mevzu fiyatta degil :) ❤️

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,005
İsim
baba merhaba
zaten istesen 2.eI den topIarsın. Burada boş mesaj kasmaya çaIışma, sana daha iyi sistemi monitör hariç 52k ya atıyom sen haIa boş yapıyon.
bu arkadaşın gibi 3 aylık sistem 2.elde 35k varsa alırım diyorum bende yeni gibi olacak ama.

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
608
İsim
can
Herhangi bir yan hesabım yok güzel kardeşim sadece arkadaşa teşekkür ettim sanada ediyorum teşekkür ederim dostum yorumların için ❤️❤️ ama toxiclik güzel bişi değil

Ya yok ben söyledikleri fiyata laf etmiyorum ama akıl var mantık var trolleyip alakasız şeyler yazmalarina ben tepki veriyorum senin gibi olsun canımı yesin kralım sıkıntı yok ama 35 e de bu sistemi bulsun ben gideyim hediye edeyim mevzu fiyatta degil :) ❤️
Hocam mal sahibine değerli ben kendi yorumumu yazdım dediğim gibi masaüstü sistem satmak zaten zor hele ki orta ve üst sınıfa doğru yönelirsen insanların tercihleri çok değişiyor mesela ben şuan +40-50k sistem dizecek olsam anakart olarak giriş orta bir seviye tercih etmem gpyu rgbli vs vs tercih ederim aioyu ekranlı alırım neden mi diyeceksin lianli dynamic evo tarzı bir kasa alıp içini güzel görmek isterim .

Sistem bu şekilde arkadaşlar sahibinden
Burada açıklama kısmında özellikleri ve ekipmanları var sizlerin görüşlerinizi de bekliyorum beraber fiyat belirleyebiliriz trolleyecek veya 25 vereyim diyen saçma sapan arkadaşlar yazmasın çoluk çocuk işi değil bu :) iyi ramazanlar dilerim
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...5-rx-7800-xt-tekliflere-acik-1164269197/detay

Link burada

Arkadaşlar yardımcı olabilecek varmı ?
Bu pc alttaki eşşeklerde olsa 45den aşağı koysa adam değilim benim pc vardı max 12k diyorlardı 16k ya sattım

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
608
İsim
can
Hocam mal sahibine değerli ben kendi yorumumu yazdım dediğim gibi masaüstü sistem satmak zaten zor hele ki orta ve üst sınıfa doğru yönelirsen insanların tercihleri çok değişiyor mesela ben şuan +40-50k sistem dizecek olsam anakart olarak giriş orta bir seviye tercih etmem gpyu rgbli vs vs tercih ederim aioyu ekranlı alırım neden mi diyeceksin lianli dynamic evo tarzı bir kasa alıp içini güzel görmek isterim .
bu arada güzel fiyata satarsın inşallah dediğim gibi mal sahibine değerli herkes elindeki malı ikincielde güzel fiyata satmak ister bende öyle :)

sabanozsu

80+
bu arkadaşın gibi 3 aylık sistem 2.elde 35k varsa alırım diyorum bende yeni gibi olacak ama.
Kralım sen şal arkadasi en iyisi anlaşamıyoruz onunla.
Evet haklısınız usta renkler zevkler ve bütçe kişiye bağlıdır gönül ister full kasa yapsaydım ama bütçe buydu

Bu pc alttaki eşşeklerde olsa 45den aşağı koysa adam değilim benim pc vardı max 12k diyorlardı 16k ya sattım
Haklı bir yorum olmuş 45 e alıcı var ama ben satmadım usta bugun teklif geldi kararsız kaldım

Kralım sen şal arkadasi en iyisi anlaşamıyoruz onunla.

Evet haklısınız usta renkler zevkler ve bütçe kişiye bağlıdır gönül ister full kasa yapsaydım ama bütçe buydu

Haklı bir yorum olmuş 45 e alıcı var ama ben satmadım usta bugun teklif geldi kararsız kaldım
Hocam bende bi bakayım kaç eder gibi

Top Bottom