Neler Yeni

Çözüldü✓ Sistemimi her şey dahil satıyorum ? Fiyat sizce iyi mi?

SadeceSeyf

80+ Gold
Hocam sistem iyi de bir kaç tutarsız parçalar var Mesela işlemcin ile ekran kartın aşırı tutarsız. O işlemcinin hakkı en az 4060ti-4070ti. Şu an YouTuberlerin sponsorluklari ile oyle güzel sistemler satılıyor ki. Bu fiyata ikinci el bakacaklarini hiç zannetmiyorum hocam yanlış anlama.
Teşekkürler hocam. Benim sistemin pahalı olması SSD ram kule tipi soğutucu PSU modüler olması falan etkiliyor maalesef. Onlar düz bir şekilde çıkıyor genel de. Wifi anakartli a620 olsada en üst seviye anakart olması falan. SSD falan 4.500 TL olunca kimse ucuzdan vermek istemez. Olmadı yukarida arkadaşın yazdığı gibi parça parça satacağım

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Ömer
35k sistem için normal ama bu şekilde bu parçalarla biri sistem alırsa bu parayı vermez ayrı ayrı satmak çok daha mantıklı olacaktır giriş seviye anakarta en baba işlemciyi takmışsınız en baba işlemciye orta seviye hatta o fiyat segmentinde 8gb vramden dolayı tercih edilmeyecek 3070ti var

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammet Ali Baturhan Aktekin
Sistemde dengesizlikler var ama 35 civarı rahatlıkla eder, saçmalamayın

SadeceSeyf

80+ Gold
35k sistem için normal ama bu şekilde bu parçalarla biri sistem alırsa bu parayı vermez ayrı ayrı satmak çok daha mantıklı olacaktır giriş seviye anakarta en baba işlemciyi takmışsınız en baba işlemciye orta seviye hatta o fiyat segmentinde 8gb vramden dolayı tercih edilmeyecek 3070ti var
7700 xt alma imkanım vardı fakat yazılımsal ve performans açısından daha mantıklı bulduğum için aldım 3070 ti hocam. Overclock yapılamadığı içinde bu anakarti almak istedim. B650 de vardı bu paralara ama wifi ve pro olma sebebi ile almış oldum. İnanın watt değerlerinde veya işi değerlerinde herhangi bir problem yok. Olsa zaten bu kadar hazır sistem satılmaz. Olmadı parça parça istiyorlar öyle satacağım

owerdoze

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mina
Buraya bu konuyu açıyorsun insanların fikrini soruyorsun sonra canımı sıkmayın diyorsun. Ne desin insanlar senin işlemci dışında hepsi çöp olan sistemine. Tamamen dengesiz bı sistem. Ayrıca sen 3070 ti yi ne sanıyorsun 8 GB ekran kartı. 10 değil 12 değil 16gb değil. 25 bin vermiş bi arkadaş iyimserliğin den aslında çok bile vermiş

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Turuncu Keskin
Sistemi teker teker satmak daha mantıklı dostum, harici çok albenisi çok açıkçası, ama her malın bir alıcısı tabi ki olacağı için. Facebook gruplarında hızlıca satacağını düşünüyorum teker teker.

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Arif
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Buraya bu konuyu açıyorsun insanların fikrini soruyorsun sonra canımı sıkmayın diyorsun. Ne desin insanlar senin işlemci dışında hepsi çöp olan sistemine. Tamamen dengesiz bı sistem. Ayrıca sen 3070 ti yi ne sanıyorsun 8 GB ekran kartı. 10 değil 12 değil 16gb değil. 25 bin vermiş bi arkadaş iyimserliğin den aslında çok bile vermiş
Bence akıllı kafayla otur bi düşün vicdanını da yokla tabi eğer varsa. Bu sistem 25k'mı eder yoksa 32-35 arası rahat eder mi diye. Adam insanların fikrini soruyor ve düzgün cevaplar arıyor. İki tane kendini bilmezin 25k eder demesi ve ya 20k'ya alırım deyip dalga geçmesi tabii ki sinirini bozar. ***** saçma muhalefet olacağına kafanı kullanda az bişey objektif olmaya çalış düşük zekâlı arkadaş.

owerdoze

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mina
Sen önce insanlara hakaret ederek konuşmayı bırak. Senin istediğin parayı vericek adam o paraya 4070 superli hazır sistem alır. Zeka konusuna gelince ben zekamin zekatini versem sana fazla gelir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence akıllı kafayla otur bi düşün vicdanını da yokla tabi eğer varsa. Bu sistem 25k'mı eder yoksa 32-35 arası rahat eder mi diye. Adam insanların fikrini soruyor ve düzgün cevaplar arıyor. İki tane kendini bilmezin 25k eder demesi ve ya 20k'ya alırım deyip dalga geçmesi tabii ki sinirini bozar. ***** saçma muhalefet olacağına kafanı kullanda az bişey objektif olmaya çalış düşük zekâlı arkadaş.
Senin zekan sana yetmemiski tek hesapla yapamadığını 2. Hesapla yapıyorsun. Sanırım bu yaşta akıl yetmezliği var. Allah acil şifalar versin...

Son düzenleme:

SadeceSeyf

80+ Gold
Dostum siz empati yoksunusunuz gerçekten diyorum. Adam ilk de giriş seviye ekran kartı diyor. Abi 3070 ti nasıl giriş seviye ekran kartı oluyor onu anlamıyorum ona kızıyorum. Arkadaşa daha yeni 7700 xt aldık adamın kartının içinden geçiyor 3070 ti. Giriş seviyesi denilince 4060 serisi 7600 serisi geliyor insanların aklına. Kart 2k da hala baba gibi. Ve altta yazan arkadaş çok sağolsun. İşlemci ekran kartını almaya kalksan zaten 22 23 k yapiyor. Şu yazıya bak neyi çöp kardeşim anakarti tamma çıkart at başka yeni çap aad 4.5 5k siz parcalarin daha değerini bilmiyorsunuz ben buna kızıyorum

Sen önce insanlara hakaret ederek konuşmayı bırak. Senin istediğin parayı vericek adam o paraya 4070 superli hazır sistem alır. Zeka konusuna gelince ben zekamin zekatini versem sana fazla gelir

Senin zekan sana yetmemiski tek hesapla yapamadığını 2. Hesapla yapıyorsun. Sanırım bu yaşta akıl yetmezliği var. Allah acil şifalar versin...
Alsın abi 4070 süperli 7800xtli wifi WD sn veya samsunglu M2 LCD ekranlı kasa alsınlar. Ramleri de 32 yapsınlar kaç çıkacak bakalım

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,355
İsim
Bilal Tepe
38.000 TL KFG TAM
AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz
Asrock A620M Pro RS Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart
DeepCool AG620 BK ARGB İşlemci Soğutucu
XPG Langer RGB 16x2 GB 5200 MHz DDR5 CL38
Wd Black SN850 1tb M.2 2280 Pcıe Gen4 Nvme SSD Bellek 7300 - 1 TB
DeepCool CH510 Mesh Siyah ATX
Corsair TX750M CP-9020230-EU 750 W Power Supply
Evga GeForce RTX 3070 Ti FTW3 Ultra Gaming
Samsung CRG5 LC24RG50FZRXUF 24" 4 ms Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü
Yanında :
Logitech G102 arada çift tıklıyor.
Gamebooster Raidant Red Klavye
Zalman SYNC Controller
3 adet mousepad hediye

Arkadaşlar anakart 3 ay Valorant banlı. Blitz kullandığım için anakart ban yedi.
Zor gider kart 8gb vram var ne kadar güçlü olsa da artık vram sınırına takılıyor 1080p için hala gideri var tabi anakart çok giriş en az b650 alsaydın keşke haricinde parçalar güzel ama bu fiyata bir tık zorlar sanki

SadeceSeyf

80+ Gold
Zor gider kart 8gb vram var ne kadar güçlü olsa da artık vram sınırına takılıyor 1080p için hala gideri var tabi anakart çok giriş en az b650 alsaydın keşke haricinde parçalar güzel ama bu fiyata bir tık zorlar sanki
Yok hocam valla tek tek satacağım yapacka bir şey yok M2 falan durur yoksa bunlara göre WD blacki 1k ya falan vereceğim

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Arif

Benim hakaretim senin iğneleyeci sözlerinin yanında pek yer kaplamaz merak etme. Senin zekanada sadaka çıkmayacağına eminim. O yüzden bir çekincem yok. 2.hesaplada yaptığım bişey yok hattaha 2.bir hesabım yok dürzü.

owerdoze

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mina
Benim hakaretim senin iğneleyeci sözlerinin yanında pek yer kaplamaz merak etme. Senin zekanada sadaka çıkmayacağına eminim. O yüzden bir çekincem yok. 2.hesaplada yaptığım bişey yok hattaha 2.bir hesabım yok dürzü.
Dürzülük sende genetik. Boş işsiz adam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,638
Üyeler
163,859
Son üye
bunstep
Top Bottom