- Konu Sahibi Konu Sahibi
20k üstü.
20k üstü.
Sen git şunun sifirini 25k ya topla o zaman hak vericemNiye güldün hocam 30k mı bekliyorsun
Ben sana 20 üstü dedim hocam şuan bu sistem sıfır değil artık 2.el boş hayal kurma 30k ya satarım falan diye.kimse vermez okadarSen git şunun sifirini 25k ya topla o zaman hak vericem
Neresi 2. El daha 1 ay olmadı tamam öyle diyorsunda 2. El olarak soyle bir topla o zaman benim sistemim daha uzun omurluBen sana 20 üstü dedim hocam şuan bu sistem sıfır değil artık 2.el boş hayal kurma 30k ya satarım falan diye.kimse vermez okadar
25 gün geçince sistem 20k nakit kaybediyor mu2.el.hocam istersen 1 hafta kullan 2.El artık o sıfır falan değil
Amazondan alsan 30 gün iade hakkın vardı knkben sisteminiz 17k eder diye bir şey demedim hocam maşallah allah daha çok versin sadece fikir beyan ettimm
Kaç lira verdin sen buna hocam 45k mı verdin ne 20k kaybetmesi.25 gün geçince sistem 20k nakit kaybediyor mu
40 k ya mı topladınız bu sistemi asıl bu gülünmeyi hakediyor25 gün geçince sistem 20k nakit kaybediyor mu
doğru soyluyorKardeşim söylenenlere gülüyorsan konuyu açmayacaksın. Kafanda bi fiyat varsa koy o fiyata. Boşuna forumu kirletmeye gerek yok.