Sistemimi parça parça mı satmalıyım yoksa komple mi

Hala satılık mı?
:kekw:

Sistemim imzada arkadaşlar sizce parça parça mı satmak mantıklı ve hızlı olur yoksa full sistem olarak satmak mı
hocam insanlar hazır sistemi daha çok seviyor kimisi uğraşmak istemiyor kimisi tek tek toplamak istiyor genel olarak hazır sistem işlerine geliyor insanların 😁hazır sistem olarak koyun bence satılmaz ise tek tek satarsınız

Ne kadar ediyor bu sistem 50 veriyim :kappa:

Bu arada ben olsam hem parça parça hem komple koyardım parçalara nazlanırdım komplesini uygun tutardım

Parça parça sat bence senin sistem öyle gider.
Evet komple de zor satılıcak gibi klavye mouse kulaklık da dahil olunca sistemin maliyeti bana 194k
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada ben olsam hem parça parça hem komple koyardım parçalara nazlanırdım komplesini uygun tutardım
Bu arada evet ben de öyle yaptım. Çünkü her ihtimali değerlendirmek istiyorum

hocam insanlar hazır sistemi daha çok seviyor kimisi uğraşmak istemiyor kimisi tek tek toplamak istiyor genel olarak hazır sistem işlerine geliyor insanların 😁hazır sistem olarak koyun bence satılmaz ise tek tek satarsınız
Ben iki şekilde de koydum hocam 😁

Keşke forumdan birileri de alsa

Hiç forumdan biriyle ticaretimiz olmadı

Sistemim imzada arkadaşlar sizce parça parça mı satmak mantıklı ve hızlı olur yoksa full sistem olarak satmak mı
Şöyle bir sistemi neden satarsın ki 😀

Toplu daha hızlı olur ama tek tek de daha fazla kazandırır büyük ihtimalle. Ama şunu diyim her halükarda bu sisteme kolay kolay alıcı çıkmaz şu düzeyde bütçesi olanların çoğu ikinci elde ne var diye bakmıyor bile maalesef.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,337
Üyeler
184,145
Son üye
zenitar
Geri