Kasayı nasıl sattın yani alıcı ile nasıl anlaştınız?Yok knka ya sattım ilana attım sn sinde alıcı çıktı geldi aldı gitti![]()
Tarihe bakmadım o yüzdenŞaka hocam ciddi almadınız demi
hocam insanlar hazır sistemi daha çok seviyor kimisi uğraşmak istemiyor kimisi tek tek toplamak istiyor genel olarak hazır sistem işlerine geliyor insanlarınSistemim imzada arkadaşlar sizce parça parça mı satmak mantıklı ve hızlı olur yoksa full sistem olarak satmak mı
Hazır sistemse bence elden verinTarihe bakmadım o yüzdenBende satacağım da alışverişi nasıl yaparız diye düşünüyorum.
50 çok değil mi 45 yeter diye düşünüyordumNe kadar ediyor bu sistem 50 veriyim![]()
Parça parça sat bence senin sistem öyle gider.50 çok değil mi 45 yeter diye düşünüyordum
Evet komple de zor satılıcak gibi klavye mouse kulaklık da dahil olunca sistemin maliyeti bana 194kParça parça sat bence senin sistem öyle gider.
Bu arada evet ben de öyle yaptım. Çünkü her ihtimali değerlendirmek istiyorumBu arada ben olsam hem parça parça hem komple koyardım parçalara nazlanırdım komplesini uygun tutardım
Ben iki şekilde de koydum hocamhocam insanlar hazır sistemi daha çok seviyor kimisi uğraşmak istemiyor kimisi tek tek toplamak istiyor genel olarak hazır sistem işlerine geliyor insanlarınhazır sistem olarak koyun bence satılmaz ise tek tek satarsınız
Şöyle bir sistemi neden satarsın kiSistemim imzada arkadaşlar sizce parça parça mı satmak mantıklı ve hızlı olur yoksa full sistem olarak satmak mı