işlemci r5 3600 ssd için m2 a2000 normal için seagate baracuda bakabilirsinizBana B450m S2H çipsetli bir anakart ve 2000 TL AMD işlemci lazım ve 480GB SSD lazım. Bütçem toplam 3000-3100 TL civarı
m2 ssd ile düz ssd farklı şeyler yani normal derken düz ssd yi kastetmişNormalden kastın ne
biri kücük bir büyük daha ice şeyler var ama kısaca böyle m2 ler ince küçük olur ssd ler ise kartuş gibi büyük olur google a m2 yazın bir de ssd yazın anlarsınızNormalden kastın ne
m2 ssd ile düz ssd farklı şeyler yani normal derken düz ssd yi kastetmiş
Hocam biliyorum bunları. Sadece hdd‘ye mi normal dediniz ssd’ye mi onu merak ettim seagete baracuda hdd çünkübiri kücük bir büyük daha ice şeyler var ama kısaca böyle m2 ler ince küçük olur ssd ler ise kartuş gibi büyük olur google a m2 yazın bir de ssd yazın anlarsınız
ssd modelleri de bulunmaktaHocam biliyorum bunları. Sadece hdd‘ye mi normal dediniz ssd’ye mi onu merak ettim seagete baracuda hdd çünkü
Hocam biliyorum bunları. Sadece hdd‘ye mi normal dediniz ssd’ye mi onu merak ettim seagete baracuda hdd çünkü
Hocam biliyorum bunları. Sadece hdd‘ye mi normal dediniz ssd’ye mi onu merak ettim seagete baracuda hdd çünkü
Sata kablosu ile bağlanan nispeten büyük olan ssdler.Normalden kastın ne
Seagate barracuda ssd de var.Hocam biliyorum bunları. Sadece hdd‘ye mi normal dediniz ssd’ye mi onu merak ettim seagete baracuda hdd çünkü
Bu daha iyi bence ama pahalı biraz : https://www.incehesap.com/wd-blue-500gb-2-5-ssd-disk-wds500g2b0a-fiyati-39635/s
ssd modelleri de bulunmakta
Mesaj otomatik birleştirildi:
olabilir ben olamaz mı dedim
i5 10400 f varken r5 3600 almak para israfı olduğunu bildiğin halde niye b450 m s2h alıyorsunNasıl yani neden daha iyisi varsa öneriyon