gvggg1
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,682
gamepassRDR2 biraz tuzluymuş .d
gamepassRDR2 biraz tuzluymuş .d
Death Stranding.Arkadaşlar sorum başlıkta. Fakat oyun türü olarak mümkünse online olursa daha iyi olur ama yine de kesinlikle oynaman lazım dediğiniz oyunları yazabilirsiniz. SİSTEMİM İMZADA YAZILI. Lütfen boş yere tepki göstermeyin.
Zorlar ama senin sistem maşallah anca cyberpunk zorlar herhalde o da optimizasyondan yaniPeki RDR Online da zorlar mı? Online olması beni daha cezbetti.
arkadaşınla sarar yalnızken bilemem ama yine sara videolara bakabilirsinPeki RDR Online da zorlar mı? Online olması beni daha cezbetti.
Bütün oyunları aynı anda açArkadaşlar sorum başlıkta. Fakat oyun türü olarak mümkünse online olursa daha iyi olur ama yine de kesinlikle oynaman lazım dediğiniz oyunları yazabilirsiniz. SİSTEMİM İMZADA YAZILI. Lütfen boş yere tepki göstermeyin.
Çok teşekkür ederim şimdi deneyeceğim.@ekremabi sana şunu diyim ekran kartı için warzeone hikaye, gta5 dene. warzonede max 69, gta5 te max 72 derece gördüm ben daha zorluyor. arkadaşımın sisteminde de öyle.
işlemci zorlaması için warzone olabilir. imzamdaki sistem %80-90 lara kadar çıkıyor warzonede.(işlemci, gpu %99 yükte hala, ultra, rtx on)