Sistemin Isı Değerleri Nasıl Bu Hata Neyden Olur?

『MR』GHOST

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
331
15 dakikalık teste sınuçlar böyle sizce nasıl

Amd ryzen 5 7600 ve artich feezır 2 360mm sıvı soğutma full yük altında :71.8 derece gördü

Amd Rx 7800xt power coolor heloand ekran kartı full yük altında : 55 dereceyi gördü

Sistemde herhangi bir kapanma donma vb. Durum olmadı ilk başta PC de kernel power hatası var zannettim çünkü sadece valoranta win tuşuna basınca bütün sistem kitleniyor du ve psu dan kapatıp bidaha açıyordum sistemi ama sorun baktığımda KERNEL EVENT TRACİNG olarak gözüküyor bu neden olur sistemde virüs olduğunu düşünüyorum çünkü ilk sistemi başlattığımda cmd ekranı açılıp sistemde bi takılma oluyor du yinede neden ola bilir sizce

Amd ryzen 5 7600 ve artich feezır 2 360mm sıvı soğutma full yük altında :71.8 derece gördü

Amd Rx 7800xt power coolor heloand ekran kartı full yük altında : 55 dereceyi gördü

Sistemde herhangi bir kapanma donma vb. Durum olmadı ilk başta PC de kernel power hatası var zannettim çünkü sadece valoranta win tuşuna basınca bütün sistem kitleniyor du ve psu dan kapatıp bidaha açıyordum sistemi ama sorun baktığımda KERNEL EVENT TRACİNG olarak gözüküyor bu neden olur sistemde virüs olduğunu düşünüyorum çünkü ilk sistemi başlattığımda cmd ekranı açılıp sistemde bi takılma oluyor du yinede neden ola
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sistemde herhangi bir kapanma donma vb. Durum olmadı ilk başta PC de kernel power hatası var zannettim çünkü sadece valoranta win tuşuna basınca bütün sistem kitleniyor du ve psu dan kapatıp bidaha açıyordum sistemi ama sorun baktığımda KERNEL EVENT TRACİNG olarak gözüküyor bu neden olur sistemde virüs olduğunu düşünüyorum çünkü ilk sistemi başlattığımda cmd ekranı açılıp sistemde bi takılma oluyor du yinede neden ola bilir sizce

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,649
Üyeler
184,660
Son üye
Laz.
Geri