Neler Yeni

Site açmak istiyorum

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Merhabalar, birkaç yıldır freelancer çizerlik yapıyorum.Şu aralar çoğunlukla grafik tasarım üzerine kurumsal firmalarla çalışıyorum.Daha çok kişiye ulaşmak için en azından daha hızlı iletişim ve bilgi sunmak için kendi sitemi oluşturmak istiyorum fakat site konusunda bilgim yok.Wix tarzı yerlerden yaptırmak mantıklı mı? Alan adını da almak istiyorum.Bu konuda bilgi verebilecek biri var mıdır?

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Kendin kodlaman cok daha iyi olur ne tarz bir site açmak istiyorsun yardımcı olmaya çalışayım

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendin kodlaman cok daha iyi olur ne tarz bir site açmak istiyorsun yardımcı olmaya çalışayım
Çok detaylı değil iletişim bilgilerimin ve portfolyomun bulunduğu sade bir site olacak.Tasarımını ben yapabilirim fakat kodlama ve alan adını alma konularında bilgim yok.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
wordpress üzerinden rahatça site kurabilirsin.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Çok detaylı değil iletişim bilgilerimin ve portfolyomun bulunduğu sade bir site olacak.Tasarımını ben yapabilirim fakat kodlama ve alan adını alma konularında bilgim yok.
O tarz kuracaksınız wix üzerinden kurun wordpress temalı bir domain alın keyfinize bakın ama çeşitli bir şeyler istiyorsanız kodlama şart.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O tarz kuracaksınız wix üzerinden kurun wordpress temalı bir domain alın keyfinize bakın ama çeşitli bir şeyler istiyorsanız kodlama şart.
Teşekkür ederim.Peki o tarz yerlerden aldığım zaman aylık bir ödeme yapmam mi gerekiyor yoksa tek seferde sitenin alan adıyla birlikte tüm haklarını satın alabiliyor muyum?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Teşekkür ederim.Peki o tarz yerlerden aldığım zaman aylık bir ödeme yapmam mi gerekiyor yoksa tek seferde sitenin alan adıyla birlikte tüm haklarını satın alabiliyor muyum?
Aylık ödeme yapman gerekiyor.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Domain ücretleri aylık yıllık olarak ayrılır tavsiyem yıllık almanızdır.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Teşekkürler dostum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkürler dostum.
Rica ederim bu arada yıllık olarak satın alabiliyorsunuz. Tema alacaksanız 1 defa ödeme yapıyorsunuz.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Merhabalar hocam aklınızda halen site açmak gibi bir proje varsa çok cüzi bir ücret karşılığı bir site hazırlayabilirim size tüm detayları ben hallederim
Üyeler arası ticaret gibi bir şey bu ve yasak.
1612269950518.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,740
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom