Neler Yeni

Site sattığım hesap için haciz davası açmış

Qr1m

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kerim Efe Ay
Gamer market üzerinden kuzenimin bilgileri ile bir Valorant hesabı satmıştım temmuz 2023'te, hesabın ilk sahibi bendim ve temiz bir şekilde teslim ettim hesabı. Bugün muhtarlıktan kağıt gelmiş, site hesabı kurtarma yöntemi ile geri aldığımı falan yazmış ama böyle bir durum yok. 2885 TL para istiyorlar. Sizce ne yapmalıyım itiraz edersem bir şey olur mu ve nasıl itiraz edebilirim?

Gamer market üzerinden kuzenimin bilgileri ile bir Valorant hesabı satmıştım temmuz 2023'te, hesabın ilk sahibi bendim ve temiz bir şekilde teslim ettim hesabı. Bugün muhtarlıktan kağıt gelmiş, site hesabı kurtarma yöntemi ile geri aldığımı falan yazmış ama böyle bir durum yok. 2885 TL para istiyorlar. Sizce ne yapmalıyım itiraz edersem bir şey olur mu ve nasıl itiraz edebilirim?
Daha 2023 ten kalma birşeyden nasıl şuan şikâyetci olabiliyorlar? İtiraz et bana kalırsa, iş nereye gider bilemem.

Aquamen

80+ Bronze
gamer market ile bir çok alışverişim oldu son aldığım hesabı geri çektiler
bir ay dayandı sonra kuzum geri verdi davadan korktu
gelelim sadete hesabın ilk sahibi sensen senden başkası hesabı çekemez
kontrol ediyorlar zaten alıcımı sorunlu satıcımı ondan sonra sana ulaşılıyor
itiraz etsende bişey olmaz satış sözleşmesini onaylıyorsun yine de dene

Rusty_Cohle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
954
İsim
Rusty
Oyuna üye olurken hesabın devir edebileceği maddesi var mı yok mu bir kontrol et istersen üyelik sözleşmesinde, eğer var ise sözleşmeye göre itiraz et bence.
Misal steam hesapları satılıyor ama steamin sözleşmesine göre ilk sahibi hesabı çok rahat geri alabilir ve hesapların satılamadığını belirtir valve

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Hesabı geri çek , parayı iade et uğraşma hiç. Muhtemelen alıcı kişi hesabı falan çaldırdı/ban yedirtti veya para iadesi için gitti diye yalan söylüyor. Riot hesaplarında hesabın çekilip çekilmediğini kanıtlayamaz kimse , bana kalırsa itiraz et ek olarak hesabı gerçekten çek. Hesap ban yemediyse tekrar satarsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,497
Üyeler
167,668
Son üye
zaman kayıbı degil
Top Bottom