batmangat 80+ Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 75 29 Haziran 2023 #1 Benim elimde sitemde bir sayfaya koyabileceğim script mevcut fakat ben bu scriptin dosyasını , cPanele public html'deki home dosyasının yanına attığımda atılıyor onda bir sıkıntı yok fakat ben bu scriptin bulunduğu sayfaya nasıl erişebilirim ?
Benim elimde sitemde bir sayfaya koyabileceğim script mevcut fakat ben bu scriptin dosyasını , cPanele public html'deki home dosyasının yanına attığımda atılıyor onda bir sıkıntı yok fakat ben bu scriptin bulunduğu sayfaya nasıl erişebilirim ?
dostveviski 80+ Bronze Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 866 3 Temmuz 2023 #2 Public html' in içine atacaksın zaten. Mesela attığın klasor adı 'forum' olsun. domain.com/forum/ şeklinde erişebilirsin. Upvote 0 Downvote
Public html' in içine atacaksın zaten. Mesela attığın klasor adı 'forum' olsun. domain.com/forum/ şeklinde erişebilirsin.
batmangat 80+ Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 75 9 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 kaptanblack yazmış: Public html' in içine atacaksın zaten. Mesela attığın klasor adı 'forum' olsun. domain.com/forum/ şeklinde erişebilirsin. Devamı için tıklayın... erişemiyorum fakat Upvote 0 Downvote
kaptanblack yazmış: Public html' in içine atacaksın zaten. Mesela attığın klasor adı 'forum' olsun. domain.com/forum/ şeklinde erişebilirsin. Devamı için tıklayın... erişemiyorum fakat