Neler Yeni

Siteden virüs kapmış olabilirmiyim

Heren45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,Bilgisayar parçaları, konsollar ve oyunlar
modeme solucan bulaştığını ilk kez duyuyorum kardeşim yok öyle bişe dosyayı indirmiş olsan bile modeme bulaşmaz hani imkansız değil ama bu mümkün olduğu anlamına da gelmez uluslararası aranan biri falan olman lazım öyle saçma bişeyin başına gelebilmesi için en fazla telefon yada pcye bi format çakarsın kralı bile duramaz kim neden seni hacklemek için milyon dolarlık yazılımlar kullansın ki
Abi ben telefonuma format çekerim ama sorun şu modeme bulaşırsa diğer telefonlara bulaşır diye korkuyorum yoksa benim telefonumu formatlarım tek korkum diğer telefonlara bulaşması
Mesaj otomatik birleştirildi:

dosyayı indirmediysen bir şey olmaz dostum
Abi wormun nasıl çalıştığını biliyormusun vallahi içim rahatlar anlatırsan

Son düzenleme:

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
modeme solucan bulaştığını ilk kez duyuyorum kardeşim yok öyle bişe dosyayı indirmiş olsan bile modeme bulaşmaz hani imkansız değil ama bu mümkün olduğu anlamına da gelmez uluslararası aranan biri falan olman lazım öyle saçma bişeyin başına gelebilmesi için en fazla telefon yada pcye bi format çakarsın kralı bile duramaz kim neden seni hacklemek için milyon dolarlık yazılımlar kullansın ki
Neye göre uluslararası aranan biri vs. diyorsunuz anlam veremiyorum. Yazdığınızı bir cümle sonra kendi, kendinizi yalanlayıp sadece boş yapıyorsunuz.

Günde binlerce insan hackleniyor. Hepsi yüksek yetkili makam sahibi mi, değil. Yazmak için yazan insanlara ayar oluyorum.

Son düzenleme:

Heren45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Neye göre uluslararası aranan biri vs. diyorsunuz anlam veremiyorum. Yazdığınızı bir cümle sonra kendi, kendinizi yalanlayıp sadece boş yapıyorsunuz.

Günde binlerce insan hackleniyor. Hepsi yüksek yetkili makam sahibi mi, değil. Yazmak için yazan insanlara ayar oluyorum.
Hocam peki atıyorum siteye tıkladım ve modeme virüs bulaştı. Peki hocam bunun belirtileri ve temizleme yöntemleri varmıdır?

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Mehmetcan İvrendi
Ben güvenilir bir siteden çizgi roman okurken karşıma bir reklam çıktı ve yanlışlıkla reklama tıkladım sonra bu dosyayı indirmek istiyormusunuz dedi ve bende kapat dedim ve siteden çıktım şu anda modeme virüs girmiş olmasından korkuyorum. Biri beni aydınlatabilirmi? Teşekkürler.
Reis PC Bulaşdımı diye endişelensen neysede Modeme Bulaşmışmıdır ne yani Daha o teknolojiye var Belki starlink Geçtiğimiz zaman o olabilir ama şuanki Modemlerde söz konusu değil için rahat olsun

-Tahminimce Sen Ağ Sızmayı Modeme Sızmak İle karıştırdın onuda bi dosya indirmeden yapmaz

-Sitelerdeki çerezleri kabul et yazısı varya Onlara Evet basma Heleki ne olduğu belirsiz sitelerde hiç basma Yoksa tüm bilgileri cukkalıyolar

-Karspersky Kullana bilirsin ücretsiz versiyonu var (En iyi Anti virüs programı diyebilirim)

Heren45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Reis PC Bulaşdımı diye endişelensen neysede Modeme Bulaşmışmıdır ne yani Daha o teknolojiye var Belki starlink Geçtiğimiz zaman o olabilir ama şuanki Modemlerde söz konusu değil için rahat olsun

-Tahminimce Sen Ağ Sızmayı Modeme Sızmak İle karıştırdın onuda bi dosya indirmeden yapmaz

-Sitelerdeki çerezleri kabul et yazısı varya Onlara Evet basma Heleki ne olduğu belirsiz sitelerde hiç basma Yoksa tüm bilgileri cukkalıyolar

-Karspersky Kullana bilirsin ücretsiz versiyonu var (En iyi Anti virüs programı diyebilirim)
Hocam teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için ben telefondan yaşadım bu olayı olaydan sonra bütün çerezleri temizledim ve hem telefonun antivirüsü ile hem kaspersky ile telefonumu tarafım hicbirşey çıkmadı ama hocam yine ufakta olsa bi şüphe kalıyo ister istemez sağ olun aydınlattığınız için 😊

Top Bottom