Neler Yeni

Sitelerden virüs bulaşır mı?

Loxerith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Googledan steam profile resim ekleme arattım azcık aşağılarda bir siteye girdim sitede arapça türkçe karışık şeyler yazıyor bir de yanlışlıkla bir yeremi tıkladıysam beni bir havaalanı sitesine attı virüs falan bir şey bulaşırmı bundan

Aşık Diktatör

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Furkan Daşcı
Kaspersky indirip bak virüs falan bulaşmış mı

softwaredevelopers

80+ Bronze
Googledan steam profile resim ekleme arattım azcık aşağılarda bir siteye girdim sitede arapça türkçe karışık şeyler yazıyor bir de yanlışlıkla bir yeremi tıkladıysam beni bir havaalanı sitesine attı virüs falan bir şey bulaşırmı bundan
Bir antivirüs yazılımı kurabilir veya DNS bazlı virüs controller kullanabilirsin. Ben DNS tarafında aşağıdaki adresleri kullanıyorum virüslü sitelere sokmuyor
DNS Ayarları
Birincil 45.143.99.136
İkincil 1.1.1.1

Kapatılmış Hesap

80+ Bronze
Bir antivirüs yazılımı kurabilir veya DNS bazlı virüs controller kullanabilirsin. Ben DNS tarafında aşağıdaki adresleri kullanıyorum virüslü sitelere sokmuyor
DNS Ayarları
Birincil 45.143.99.136
İkincil 1.1.1.1
Yerli dns adresi mi :) ben kullanmazdım, kullanmıyorum da zaten. Muhtemelen kapanmıştır siteleri bile açılmıyor zaten, ikincil olan ise DoH olmadığı için malware filtresi yok.

Loxerith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
DNS Ayarları
Birincil 45.143.99.136
İkincil 1.1.1.1
Malwarebytestan tarattım yeterli olurmu

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
Arda Gezer
İnternet sitelerinden bir şey indirmediğiniz sürece kapabileceğiniz en büyük virüs saçma sapan sitelerde bildirimlere izin vermek olur 😁

softwaredevelopers

80+ Bronze
Yerli dns adresi mi :) ben kullanmazdım, kullanmıyorum da zaten. Muhtemelen kapanmıştır siteleri bile açılmıyor zaten, ikincil olan ise DoH olmadığı için malware filtresi yok.
Malware filtresi var google da virüslü siteler diye aratıyorum oradaki virüslü sitelere giriyorum girmiyor. DNS kapatıyorum giriyor. Bu DNS servisi Nattez e satıldı diye biliyorum, o yüzden eski sitesi açılmıyor

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,162
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
Malwarebytes herşeyi bulur.