Sitelere girerken çökme sorunu

Owlore

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
347
Son zamanlarda garip bir çökme problemi yaşıyorum. Çökme şuana kadar 3 defa gerçekleşti aynı şekilde birinciyi pek hatırlamıyorum ama 2.de mediamarkt indirimleri vardı linke girip sitede azıcık aşağı kaydırdım site dondu tıklayınca ekran gitti müzik açıktı devam ediyordu ama hiçbir şey yapamıyordum mecbur tuştan kapatıp açtım. Şimdi 3.sü gerçekleşti bu sefer de creature gamestore gamersday indirimi linkine tıkladım az aşağı kaydırdım ve aynısı oldu ama bu sefer müzik de gitti. Nedense forumdan bir mağaza linkine girip az aşağı kaydırınca çökertiyor ama ara sıra oluyor, yardım edebilirseniz sevinirim. (Dp kablosunu tak çıkar, ekran kartı sürücüsünü yeniden başlat, herhangi bir tuş kombinasyonu çalışmıyor.)

Tarayıcı ayarlarından donanım hızlandırmayı kapatmayı deneyebilirsin, akıcılığı gider ama sorun yaşamazsın büyük ihtimalle bir daha.
(Discord, Steam gibi bazı uygulamalarda da bu ayar var, onlardan dolayı da tetikleniyor olabilir bu sorun)

1740691593552.png

Tarayıcı ayarlarından donanım hızlandırmayı kapatmayı deneyebilirsin, akıcılığı gider ama sorun yaşamazsın büyük ihtimalle bir daha.
(Discord, Steam gibi bazı uygulamalarda da bu ayar var, onlardan dolayı da tetikleniyor olabilir bu sorun)

Alıntıyı görüntüle
Bir ara karelenme oluyordu gene bu donanım hızlandırmadan kaynaklı. Kapatmıştım da sonra olmayı bıraktı diye geri açmıştım, demek ki kapalı kullanmak lazım bu ayarı

Bir ara karelenme oluyordu gene bu donanım hızlandırmadan kaynaklı. Kapatmıştım da sonra olmayı bıraktı diye geri açmıştım, demek ki kapalı kullanmak lazım bu ayarı
Evet maalesef, bende de göz kırpıyormuş gibi oluyor ekran çok sinir bozucu. Hatta bazen ekran kartının sürücüsü çöküyor. Bir ara hiç sorun yaşamıyordum ama bi format attım bozuldu :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,434
Üyeler
174,874
Son üye
simya
Geri