- En İyi Cevap
- 11
- Reaksiyon skoru
- 25,879
Uzun zamandır üzerinde uğraştığım bir projeyi nihayet hayata geçirdim ve sizlerle paylaşmak istedim. Bildiğiniz gibi bu işlere biraz kafa yoruyorum ve sonunda SiteMaker adını verdiğim, profesyonel hazır temalarla sıfır kod bilgisiyle site kurulabilen bir platform hazırladım. Amacım insanların, işletme sahiplerinin sihirbaz ile en kolay yoldan profesyonel web site oluşturmaları. Yazılımcı, domain hosting gibi bir çok uğraşa gerek kalmasın istedim ki bende bu işi yapıyordum web site ihtiyacı var bir çok işletme sahibinin. Ondan dolayı bu projeyi düşündüm ve hayata geçirdim. Aslında wix gibi değerli bir proje var diyeceksiniz, haklısınız. Lakin gördüm ki wix i bir çok insan kullanmakta zorlanıyor ve konsollarını öğrenmek bir tık zaman alıyor, insanları zorluyor. Yurt dışı için evet gayet iş yapan bir platform fakat Türkiye için halen çok zor. En kolay yoldan, yani en bilmeyen insan nasıl yapabilir düşüncesiyle yola çıkıp en basite indirgenmiş şekilde sunmaya çalıştım. Ek olarak site içinde 7/24 canlı destek sunuyorum Umarım beğenirsiniz. Tabii şu anda beta bir sürümde diyelim, çok geniş bir proje olduğu için hatalar elbet çıkacaktır, umarım ki çıkmaz. Çıkarsa hor görün dönüşlerinizle en yakın zamanda en iyi şekliyle güncellemeyi planlıyorum.
Özetle ne işe yarıyor?
Kodlama, hosting, domain derdi yok. Hepsi tek çatı altında.
"Şu site gibi olsun" demene gerek kalmadan, zaten hazır, profesyonel temalar var. İlerde daha da çok tema seçme fırsatı ekleyeceğim. Şu anda biraz sınırlı gelebilir çoğu kişiye
10 tane sektörü içinde barındıran geniş bir sektör anlayışı sunmaya çalıştım, ilerleyen zamanlarda sektörde artacaktır, istek doğrultusunda tabi ki.
Şimdi asıl önemli kısım: Fırsat!
Normal fiyatı 2.490 TL olacak. Ama ilk 100 müşteriye, buradaki arkadaşlara özel 1.990 TL gibi bir fiyat koydum.
Hem büyümeme etkili olsun, hemde ilk kullanıcılarımızın bizde bir değeri olsun.
Merak eden, göz atmak isteyen olursa buyursun:
sitemaker.com.tr
Üye olup ücretsiz deneyebilirsiniz.
Sorunuz, görüşünüz, eleştiriniz olursa buradan yazabilirsiniz. Dönüşleriniz son derece önemli.
Hepinize iyi forumlar.
Özetle ne işe yarıyor?
Kodlama, hosting, domain derdi yok. Hepsi tek çatı altında.
"Şu site gibi olsun" demene gerek kalmadan, zaten hazır, profesyonel temalar var. İlerde daha da çok tema seçme fırsatı ekleyeceğim. Şu anda biraz sınırlı gelebilir çoğu kişiye
10 tane sektörü içinde barındıran geniş bir sektör anlayışı sunmaya çalıştım, ilerleyen zamanlarda sektörde artacaktır, istek doğrultusunda tabi ki.
Şimdi asıl önemli kısım: Fırsat!
Normal fiyatı 2.490 TL olacak. Ama ilk 100 müşteriye, buradaki arkadaşlara özel 1.990 TL gibi bir fiyat koydum.
Hem büyümeme etkili olsun, hemde ilk kullanıcılarımızın bizde bir değeri olsun.
Merak eden, göz atmak isteyen olursa buyursun:
sitemaker.com.tr
Üye olup ücretsiz deneyebilirsiniz.
Sorunuz, görüşünüz, eleştiriniz olursa buradan yazabilirsiniz. Dönüşleriniz son derece önemli.
Hepinize iyi forumlar.