JSezar 80+ Silver Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 4,459 2 Kasım 2022 #1 footer kısmı çok boş kaldı ve bende böyle bir yazı yazdım fakat olmadı.burada ne linki verilir ya da ne yazılır?
footer kısmı çok boş kaldı ve bende böyle bir yazı yazdım fakat olmadı.burada ne linki verilir ya da ne yazılır?
JSezar 80+ Silver Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 4,459 2 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 GodlyPain yazmış: Tüm hakları saklıdır Devamı için tıklayın... hocam ona gerek var mı?saklı falan değilde Mesaj otomatik birleştirildi: 2 Kasım 2022 hem onun üstündeki yere ne yapacağımı bilemedim
GodlyPain yazmış: Tüm hakları saklıdır Devamı için tıklayın... hocam ona gerek var mı?saklı falan değilde Mesaj otomatik birleştirildi: 2 Kasım 2022 hem onun üstündeki yere ne yapacağımı bilemedim
GodlyPain 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 1,424 2 Kasım 2022 #4 JSezar yazmış: hocam ona gerek var mı?saklı falan değilde Mesaj otomatik birleştirildi: 2 Kasım 2022 hem onun üstündeki yere ne yapacağımı bilemedim Devamı için tıklayın... Başka bir şey yazılmaz genelde, "Made with ❤ by XXXXX"
JSezar yazmış: hocam ona gerek var mı?saklı falan değilde Mesaj otomatik birleştirildi: 2 Kasım 2022 hem onun üstündeki yere ne yapacağımı bilemedim Devamı için tıklayın... Başka bir şey yazılmaz genelde, "Made with ❤ by XXXXX"
MertMC 80+ Silver Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 2,037 Dahası Reaksiyon skoru 1,057 İsim Mertcan Ceylan 2 Kasım 2022 #5 footer kısmını biraz küçült yazı fontunu da düzelt daha güzel durur yanlarına da hakkında instagram youtube vs link adress gibi şeyler ekleyebilirsin
footer kısmını biraz küçült yazı fontunu da düzelt daha güzel durur yanlarına da hakkında instagram youtube vs link adress gibi şeyler ekleyebilirsin