- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam PSU olmamasinin sebebi hazır değil tek tek toplamam7800xt alın derım
Hocam PSU olmamasinin sebebi hazır değil tek tek toplamam7800xt alın derım
paran varsa nvidia al yoksa amd alacağız mecbur7700 xt ya da 7800 xt li bi sistem kurmayı düşünüyorum fakat bazıları driverleri sıkıntılı diyo arkadaşım da 4060 ti lı sistemi var 7700 xt li sistem attığımda amd ekran kartı boş driverları sıkıntılı dedi bu driver meselesi nedir ve ne kadar doğru bilgi verirseniz çok sevinirim
kasa ıcın max 4k mı verebılırsınHocam PSU olmamasinin sebebi hazır değil tek tek toplamam
Bütçem kısıtlı hocamparan varsa nvidia al yoksa amd alacağız mecbur
Hocam sizin öneriniz nedir hazır sistem mi yoksa tek tek mi toplimkasa ıcın max 4k mı verebılırsın
psu ıle ayrı alsan bıraz pahalıya kacıyor dedıgım urunlerı alırsan eger
ama dedıgım gıbı genıs kasa almak ıyıdır
hazır sıstem daha ıyı gıbı duruyor 7500f ' lı bır sıstem bulursan ozellestırmede 7800xt varsa ve tek tek toplamaya gore daha dusukse alınırBütçem kısıtlı hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam sizin öneriniz nedir hazır sistem mi yoksa tek tek mi toplim
O yoksa ne yapayımhazır sıstem daha ıyı gıbı duruyor 7500f ' lı bır sıstem bulursan ozellestırmede 7800xt varsa ve tek tek toplamaya gore daha dusukse alınır
7700xt altına dusmemeye calıs ama hemen alayım parca parca toplıyayım hem anakart falan daha ıyı olur dersen dersen kendın topla derım ama aceleye getırmemeye calıs parcaların ındırıme gırmesını beklıyebılırsın ucuza kapatabılmek ıcınO yoksa ne yapayım
acelem yok suanlik7700xt altına dusmemeye calıs ama hemen alayım parca parca toplıyayım hem anakart falan daha ıyı olur dersen dersen kendın topla derım ama aceleye getırmemeye calıs parcaların ındırıme gırmesını beklıyebılırsın ucuza kapatabılmek ıcın
amd al o zaman ama rx 6000 veya rx 7000 serilerinden olsa daha iyi olur ama dlss falan diyorsan rtx 3000 serisinede bakabilirsin ancak bence bütçe kısıtlıyken hazır sistem en iyisi çünkü f/p oluyorlar geneldeBütçem kısıtlı hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam sizin öneriniz nedir hazır sistem mi yoksa tek tek mi toplim
Ama kartin Ramin ustunde oc yazıyor oc yazmayan da bulamadımUzun bir süre 6700xt/6900xt / 7700xt kullandım hiç sorun yaşamadım ama bazı oyunlar nvidia kartlarla daha iyi hem driver hemde dlss / fg etkisiyle. Gerçi amd de fsr 3.0 falan var zamanla oda gelişir. Amd kart alıncaksa iyi bir psu modeli alın 80+ gold iyi bir model.
8 pin ekran kartı bağlantılarını ayrı ayrı kablolarla yapın. İşlemci, ram, ekran kartına da mümkünse oc yapmayın sapıtabilir bazen.
Yok o sorun değil ben parçaların üstünde yazanı kastedmedim. Siz saydığım parçalara ekstra oc yapmayın dedim. Bir ram aldınız mesela 6000mhz destekliyor onu anakartın biosundan xmp veya expo ile o hıza çıkartırsınız. Ekstra rame voltaj vererek mesela 6600mhz lere çıkarmayın, ekran kartını ekstra oc yapmaya veya işlemciye ekstra oc yapmayını kasteddim. Yapmayın demeye getrdim yani.Ama kartin Ramin ustunde oc yazıyor oc yazmayan da bulamadım