TahinPekmez
80+ Silver
4-5 tane ekran kartı kullandım amd den almaRx 7700 veya 7800 xt ekran kartı alınır mı driver problemi olur mu gelecekte bana sorun çıkartır mı yoksa 4060ti düşünüyorum hikayeli oyun oynarım genelde
Neden ve seni 5. Amd ekran kartında durduran neydi4-5 tane ekran kartı kullandım amd den alma
7700 mü bualınmaz mı 2k canavarı bir kart. daha önce 6700xt ve 6900xt vardı, 6900xt toxic'e nazar değdi. para iadesi yapıldı bunu aldım.
7700xt alsam sıkıntı çıkmaz mı yaniEkran kartı hızını ayarlayamıyor ve bilgisayarın yeniden başlatılıyor ama o sorun RX 570-580 vs RX 5000 Serilerinde vardıa yeni kartlarda Wattman hatası alan göremezsin
Bide 7700xt nin ortalama ömrü ne kadardır 6-7 yıl götürür müEkran kartı hızını ayarlayamıyor ve bilgisayarın yeniden başlatılıyor ama o sorun RX 570-580 vs RX 5000 Serilerinde vardıa yeni kartlarda Wattman hatası alan göremezsin
Knk sen nasil bir çarşının kendin kullanıp arkadaşa onermiyosun ayriyeten imza yi görüncede ayrı bi güldümen güncel sürümde bir kere bile wattman yemedim ama 4060ti al keyfine bak
4-5 adet AMD kart kullanmış ama önermiyor üstteki arkadaşın dediği gibi seni 5'te durduran neydi hadi beğenmezsin ama 5 kart aynı markadan almışsan en az ihtimalle bile beğenmişsindir4-5 tane ekran kartı kullandım amd den alma
RTX 4070 Super ve daha üst seviyesine çıkıldığında AMD alınmaz.
DLSS 3.5, F.G, ray reconstruction (Ray tracing plus gibi bir şey) barındırması
Ayriyetten tasarım uygulamalarında NVİDİA Cuda üstünlüğü..
Yayın açarken NVİDİA codeclerin üstünlüğü...
Nvidia Broadcast vs. gibi birsürü teknoloji barındırdığı için kesinlikle nvidia.
Ray Reconstruction; RTX 2000, 3000, 4000 tüm kartlarda desteği var
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Nadir durumlar var tabii ki.
Mesela ben PUBG'yi seven ve çok oynayan biriyim. O yüzden saf kas gücü benim için daha önemli aradaki fark uçuk olduğunda tabii ki AMD tercih ederim.
Mesela 4060ti-4070 yerine 7700xt alırım her durumda.
Maalesef 4070 üstüne yetecek bütçem yok max 4060ti . Rx 7700 de 4060ti ile aynı fiyat o yüzden rx 7700 düşünüyorum. Ama piyasada çok sorunlu diye dedikodu çok kafami karşıtıran oRTX 4070 Super ve daha üst seviyesine çıkıldığında AMD alınmaz.
DLSS 3.5, F.G, ray reconstruction (Ray tracing plus gibi bir şey) barındırması
Ayriyetten tasarım uygulamalarında NVİDİA Cuda üstünlüğü..
Yayın açarken NVİDİA codeclerin üstünlüğü...
Nvidia Broadcast vs. gibi birsürü teknoloji barındırdığı için kesinlikle nvidia.
Ray Reconstruction; RTX 2000, 3000, 4000 tüm kartlarda desteği var
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Nadir durumlar var tabii ki.
Mesela ben PUBG'yi seven ve çok oynayan biriyim. O yüzden saf kas gücü benim için daha önemli aradaki fark uçuk olduğunda tabii ki AMD tercih ederim.
Mesela 4060ti-4070 yerine 7700xt alırım her durumda.
O sorunlar RX 5000 serisi ve öncesinde kaldı.Maalesef 4070 üstüne yetecek bütçem yok max 4060ti . Rx 7700 de 4060ti ile aynı fiyat o yüzden rx 7700 düşünüyorum. Ama piyasada çok sorunlu diye dedikodu çok kafami karşıtıran o
parasızlık insanı amd almaya yiter dostum kullanıcıyım önermiyorum en oluru da budur.Knk sen nasil bir çarşının kendin kullanıp arkadaşa onermiyosun ayriyeten imza yi görüncede ayrı bi güldüm