TahinPekmez
80+ Silver
yok 7800xt diyorum7700 mü bu
yok 7800xt diyorum7700 mü bu
Neden şikayetçisiniz?paranı riske atmaya değmez nvidia al(6700xt sahibiyim)
Ne gúzel demişsiniz.AMD alma diyenlere kulak asma 6000 serisi veya daha üst modellerini al keyfine bak yok parasızlıktan almaya itiyormuş falan bunlara gram bakma hiçbir şey bilmeden Nvidia kankaaağğ RTX kankaağğ diyen tipler rx580 kullanıp hata alıyorum şu oluyor bu oluyor paranı çöpe atmaya diyen arkadaş 3 kuruşluk karta 5 kuruş vermeye alışmıştır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu tiplerin kafasına AMD 7900XTX geçiresim geliyor
Bütçe sorunu yoksa 7800XT al geç keyfine.bakRx 7700 veya 7800 xt ekran kartı alınır mı driver problemi olur mu gelecekte bana sorun çıkartır mı yoksa 4060ti düşünüyorum hikayeli oyun oynarım genelde
Merhaba hazır sistem alacağım ve içinde:Neden şikayetçisiniz?
Ne gúzel demişsiniz.
Bütçe sorunu yoksa 7800XT al geç keyfine.bak
7800XT alabilirsiniz çok iyi kart. Expo ram alırsanız ram uyuşmazlığı ile ilgili olan hataları alma olasılığınız düşer. Ayrıca daha optimize ram onlar AM5 kanadı için. Veee evet fiyatları yüksekMerhaba hazır sistem alacağım ve içinde:
ASUS Radeon RX 7800 XT DUAL OC Edition 16GB
herhangi bir sorun çıkarır mı + olarak Expo ram alın diyorlar fakat fiyat farkı biraz fazla .d
6000mhz Cl36 ram alabiliyorken üstüne 1 koyup 5600mhz 36cl expo ram alabiliyorum sizce değer mi?7800XT alabilirsiniz çok iyi kart. Expo ram alırsanız ram uyuşmazlığı ile ilgili olan hataları alma olasılığınız düşer. Ayrıca daha optimize ram onlar AM5 kanadı için. Veee evet fiyatları yüksek
Çok fark edeceğini zannetmiyorum, bu arada işlemci neydi unuttum kusura bakmayın.6000mhz Cl36 ram alabiliyorken üstüne 1 koyup 5600mhz 36cl expo ram alabiliyorum sizce değer mi?
AMD Ryzen 5 7600Çok fark edeceğini zannetmiyorum, bu arada işlemci neydi unuttum kusura bakmayın.
Tamamdır, expo ram iyi olur. 400mhz ram farkıda çok ciddi bir şey olduğunu zannetmiyorum (çok çok teknik bilgiye sahip değilim ramler hakkında) alabilirsiniz bence.AMD Ryzen 5 7600