Neler Yeni

AMD ekran kartları sorunlu mu

denizz21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Deniz Yarar
Hee
Yok o sorun değil ben parçaların üstünde yazanı kastedmedim. Siz saydığım parçalara ekstra oc yapmayın dedim. Bir ram aldınız mesela 6000mhz destekliyor onu anakartın biosundan xmp veya expo ile o hıza çıkartırsınız. Ekstra rame voltaj vererek mesela 6600mhz lere çıkarmayın, ekran kartını ekstra oc yapmaya veya işlemciye ekstra oc yapmayını kasteddim. Yapmayın demeye getrdim yani.
Hee şimdi anladım zaten yapmayı bilmiyorum 😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Burak Karabacak
4070 paran yetiyorsa 4070 al keyfine bak ama altına bence kesinlikle 7700xt vs almalısın ben 5600xt kullanıyorum hala şuan bile hiç bir sıkıntısını görmedim

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,428
İsim
Arda doğan
Neler yüklemek lazım hocam sen şey demiştin driver booster ile kurduysan yeterli performansı yakalayamazsin demiştin format atıp tekrar ne yapayım
Evet yeniden format at beraber kularım dedim bunun aksini programlara bırakırsan performans kaybı ve oyunlarda sistemde hata çok alırsın
Hocam benim ramler AMD Expo destekliyor muydu
Destekliyordu galiba yeni almıştın

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
517
İsim
Burak
Evet yeniden format at beraber kularım dedim bunun aksini programlara bırakırsan performans kaybı ve oyunlarda sistemde hata çok alırsın

Gskill ripjaws S5 Cl 36 6000 MHz 2x 16 ram 😆
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam format zaten yeni attım adrenalin sil tekrar yükle yapsam mı yoksa performans dengeli yada Eco mod gibi seçenekler açılıp kapanıyor mu yoksa baştan yüklemek mı gerek bios guncellicem akşam afmf vs accam düzelir herhalde fps undervolt vs diyorlar onlar ne hocam

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,428
İsim
Arda doğan
Gskill ripjaws S5 Cl 36 6000 MHz 2x 16 ram 😆
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam format zaten yeni attım adrenalin sil tekrar yükle yapsam mı yoksa performans dengeli yada Eco mod gibi seçenekler açılıp kapanıyor mu yoksa baştan yüklemek mı gerek bios guncellicem akşam afmf vs accam düzelir herhalde fps undervolt vs diyorlar onlar ne hocam
Aga tavsiyem temiz format driverları kendin kurduğun

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,428
İsim
Arda doğan
Aga bu gün ben 7.30 gibi evdeyim birlikte adım adım yapalım mı? Win10 pro kurcam diskte o var yada sen adım adım yapmam gerekenleri yaz takildigim yer olursa rahatsız edeyim seni
Aga cuma aksami yapak mi veya cumartesi sabah

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,428
İsim
Arda doğan
Oda olur ben o zaman format atayım bios update falan atayım yada PC hocasının bı videosu var AMD sistem toplayınca yapılması gerekenler diye onu takip edip yapsam olur mu
Aga sana sıralayım direk

Top Bottom