- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam renk paletlerinize açığım. Ben github'a girdim, tek tek renklerini seçtim .hocam iyi de bence arkaplanı tam siyah yapmayın çok uymuyor gibi rengi
Hocam renk paletlerinize açığım. Ben github'a girdim, tek tek renklerini seçtim .hocam iyi de bence arkaplanı tam siyah yapmayın çok uymuyor gibi rengi
hocam seçtiğiniz renkler güzel beyaz modda güzel uymuş ama koyu moda alınca biraz fazla sırıtıyor arkaplanHocam renk paletlerinize açığım. Ben github'a girdim, tek tek renklerini seçtim .
Arkaplanı değiştireceğim o zaman.hocam seçtiğiniz renkler güzel beyaz modda güzel uymuş ama koyu moda alınca biraz fazla sırıtıyor arkaplan
bu daha şık olur sankiArkaplanı değiştireceğim o zaman.
Tamamdır, ekliyorum.bu daha şık olur sanki
kolay gelsin hocam.Tamamdır, ekliyorum.
Karanlık mod ekledim, bi ara aktif değildi hocam ama genel olarak router sorunu da var. Onun için router konusunu öğreniyorum. Çünkü web sayfalarımın yüzde 90'ı dinamik oluşuyor.ben neden giremiyorum 403 found diyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:
girebildim sanırım anlık bi sorunmuş güzel olmuş
güzel olmuş hocam@arda.wqqp ekledim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Karanlık mod ekledim, bi ara aktif değildi hocam ama genel olarak router sorunu da var. Onun için router konusunu öğreniyorum. Çünkü web sayfalarımın yüzde 90'ı dinamik oluşuyor.
Teşekkür ettim hocam.güzel olmuş hocam
Sağol kral, teşekkür etim.CSS sayfanıza body{ margin: 0; } eklerseniz daha iyi olur