arda.wqqp

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• arda.wqqp
      arda.wqqp, QCY HT08 alınır mı ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      hocam kulaklık mikrofonu hiç kullanmıyorum dışarıda da neredeyse hiç kullanmam genelde evde kullanıyorum ve şarkı dinliyorum oyun falan oynamıyorum sadece...
    • arda.wqqp
      arda.wqqp, QCY HT08 alınır mı ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      hocam olabilir ama yani şu an yine çok aşırı pahalıya gelmiyor ve benim kullandığım kulaklık hayatının son demlerini yaşıyor o yüzden yenisini almam lazım...
    • arda.wqqp
      arda.wqqp, Kulaklık, Mikrofon kategorisinde QCY HT08 alınır mı ? başlıklı bir konu açtı.
      arkadaşlar normal fiyatı 1.6k bende 100 tl indirim + 650 tl çip para var 950 civarına geliyor alınır mı veya daha iyi bir öneriniz var mı şu an soundpeats...
    • arda.wqqp
      arda.wqqp, 🔥İndirim BİC Flex 5 Tıraş Bıçağı 289 tl başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam vücut için tek bıçaklı permatik alıp ucundaki korumayı koparıcaksın tıkanıklık yapmaz ama öyle de çok güven vermiyor istersen deneyebilirsin yani
    • arda.wqqp
      arda.wqqp, Öneri Ucuz Domain önerisi. başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam orada sabit miydi hatırlamıyorum da yine sadece sen giriceksen hostingera godaddye falan gir rastgele bi şey yaz garip garip alan adları var bazıları...
    • arda.wqqp
      arda.wqqp, Öneri Ucuz Domain önerisi. başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Sabit ip adresin varsa onu kullan eğer yoksa zaten domain alsan da aynı şey olucak sürekli ip değişecek eğer domaini bağlaycak bi sunucun varsa domain...
    • arda.wqqp
      arda.wqqp, Discord Ödeme Onaylanamıyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Evet onların öyle bi sorunu vardı da neyse arkadaş gift olarak atabilen birisi bulursa o şekil alsın ya da başka kartlar deneyecek yapıcak bi şey yok
    • arda.wqqp
      10 mb ne hiç olmasa daha iyi böyle insanlar atıcağı şeyi sıkıştırmak için uğraşıcak hiç olmasaydı en azından hiç bi uğraş vermelerine gerek olmazdı dosyaco...
    • arda.wqqp
      Ya bence en önemlisi dosya gönderme. Önceden nitrosuz 100mb dı şimdi 10mb saçmaladılar. Nitro hoşluk 🤣
    • arda.wqqp
      O zaman yapacak bi şey yok hocam nitro çokta önemli bi şey değildi en son
    • arda.wqqp
      Hocam gift olarak falan alırken de mi kart istiyor gift olarak atacak birini bulsanız falan
    • arda.wqqp
      İtemsatıştan falan alabilirsin
    • arda.wqqp
      arda.wqqp, IPhone 14 Pro'dan model düşürülür mü? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Odaklanmak için bu telefonları almak saçma bazı uygulamalar var onları yükle ekran süreni sınırla daha iyi bana kalırsa tuşlu telefon almadığın sürece her...
    • arda.wqqp
      arda.wqqp, 4Litre komili ayçiçek yağı 314 Tl başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam ne bileyim bende amazon yüklü değil ucuza görünce hemen tıkladım
    • arda.wqqp
      arda.wqqp, 4Litre komili ayçiçek yağı 314 Tl başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Uygulamadan alınca oldu sitede olmuyor
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,971
Üyeler
191,190
Son üye
AeternaVictrixx