Neler Yeni

Yardım Sıvı metal dağılmıyor

UnXpected

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
KAYRA
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Bütçe
5
Arkadaşlar bugün sıvı metal macun sipariş etmiştim conductanaut modeli sürmeye çalışırken işlemci üzerine alkollü bez uygulamama rağmen birtürlü yayılmadı kahbenin evladı bir çözüm öneriniz varmı

MoonDeity

80+
Arkadaşlar bugün sıvı metal macun sipariş etmiştim conductanaut modeli sürmeye çalışırken işlemci üzerine alkollü bez uygulamama rağmen birtürlü yayılmadı kahbenin evladı bir çözüm öneriniz varmı
Hocam onun içinden kulak çöpü gibi bişe çıkması lazım onu üstüne bastırarak dağıtcaksınız yoksa top gibi kalır

UnXpected

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
KAYRA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam onun içinden kulak çöpü gibi bişe çıkması lazım onu üstüne bastırarak dağıtcaksınız yoksa top gibi kalır
Üstüne bastırdım olmadı en son peçeteyle bastırdım direk yine olmadı garip bişey var

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Kardeşim dikkat et iletken bir madde o. Yani normal termal macun gibi alıp sürmemelisin. Soğutucun bunun için uygun mu ve gerekli korumaları uyguladın mı?

UnXpected

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
KAYRA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim dikkat et iletken bir madde o. Yani normal termal macun gibi alıp sürmemelisin. Soğutucun bunun için uygun mu ve gerekli korumaları uyguladın mı?
Dikkat ettimde dağılmaması sıkıntıydı istediğin kadar alkollü bezle sil tutmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bak bastırınca nasıl dağılıyo aynısını yaptım olmuyo

Aykut D.

80+ Gold

Aykut D.

80+ Gold
Top Bottom