Yardım Sıvı metal dağılmıyor

UnXpected

80+
Reaksiyon skoru
3
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Bütçe
5
Arkadaşlar bugün sıvı metal macun sipariş etmiştim conductanaut modeli sürmeye çalışırken işlemci üzerine alkollü bez uygulamama rağmen birtürlü yayılmadı kahbenin evladı bir çözüm öneriniz varmı

Arkadaşlar bugün sıvı metal macun sipariş etmiştim conductanaut modeli sürmeye çalışırken işlemci üzerine alkollü bez uygulamama rağmen birtürlü yayılmadı kahbenin evladı bir çözüm öneriniz varmı
Hocam onun içinden kulak çöpü gibi bişe çıkması lazım onu üstüne bastırarak dağıtcaksınız yoksa top gibi kalır

Kardeşim dikkat et iletken bir madde o. Yani normal termal macun gibi alıp sürmemelisin. Soğutucun bunun için uygun mu ve gerekli korumaları uyguladın mı?

Kardeşim dikkat et iletken bir madde o. Yani normal termal macun gibi alıp sürmemelisin. Soğutucun bunun için uygun mu ve gerekli korumaları uyguladın mı?
Dikkat ettimde dağılmaması sıkıntıydı istediğin kadar alkollü bezle sil tutmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bak bastırınca nasıl dağılıyo aynısını yaptım olmuyo

Dikkat ettimde dağılmaması sıkıntıydı istediğin kadar alkollü bezle sil tutmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bak bastırınca nasıl dağılıyo aynısını yaptım olmuyo
İade edin thermal grizzly ürünlerinin sahtesi bulunuyor ucuza satan satıcılardan almayın

Geri