temizleyeyim derken dahada berbat hal alır o sistem özellikleri nelerSıvı metal yayılıp Kapasitör ya da Dirençlere geldi.
Cihaza hiç elektirik verilmedi ve batarya sökük durumda. Nasıl temizleyebilirim iğneli şırınga ile çekmeye çalıştım işe yaramadı.
ayrıca güzelce temizlense dahi sıkıntı yaratır mı temas ettiği için
bekliyorum hocam
@Abdullah HacıgülAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Abdullah Hacıgül
ve ayrıca o bilgisayar hertürlü net çöp diyebilirim temizlesen temizlik yapayım derken ufacık . kadar bir damla gitse başka bir yere dahada beter olur o bilgisayar net gittiSıvı metal yayılıp Kapasitör ya da Dirençlere geldi.
Cihaza hiç elektirik verilmedi ve batarya sökük durumda. Nasıl temizleyebilirim iğneli şırınga ile çekmeye çalıştım işe yaramadı.
bekliyorum hocam
@Abdullah Hacıgül
en azından neyle sıvı metali neyle gider memi önerirsiniz?temizleyeyim derken dahada berbat hal alır o sistem özellikleri neler
ve ayrıca o bilgisayar hertürlü net çöp diyebilirim temizlesen temizlik yapayım derken ufacık . kadar bir damla gitse başka bir yere dahada beter olur o bilgisayar net gitti
fabrikasyon sıvı metal macunlu cihazı sökünce bu şekil çıktı . sıvı metalin altında şu an silikon var yani dirençlere temas etmiyor hangi malzemeyle temizlesem daha iyi olur onu öğrenmek istiyorum .Ah be. Keşke kapton bant kullansaydın veya çevresini en azından bişeyle kapatsaydın.
Bir de tam emin değilim ancak uyguladıktan sonra başka yerlere yayılma durumu olabiliyormuş abdullah hacıgül kapton bant öneriyordu o yüzden.
Asus rog mu ürün? Sanırım fabrikasyon çıkışlı bi asus rog uyguluyordu sıvı metali.fabrikasyon sıvı metal macunlu cihazı sökünce bu şekil çıktı . sıvı metalin altında şu an silikon var yani dirençlere temas etmiyor hangi malzemeyle temizlesem daha iyi olur onu öğrenmek istiyorum .
ekran kartı normal macun ve ısınıyordu o yüzden . hangi malzemeyle temizleyeyim?Asus rog mu ürün? Sanırım fabrikasyon çıkışlı bi asus rog uyguluyordu sıvı metali.
Bir de neden temizlemek istiyorsun ki? Öyle çıktıysa ve çalışıyorsa bir sorun yoktur zaten.
peçete olabiliren azından neyle sıvı metali neyle gider memi önerirsiniz?
nasil olmus ya oSıvı metal yayılıp Kapasitör ya da Dirençlere geldi.
bekliyorum hocam
@Abdullah Hacıgül
kesinlikle . peki yayılmadan çekebileceğimiz bir yöntem var mıdır ?peçete olabilir
supurge !kesinlikle . peki yayılmadan çekebileceğimiz bir yöntem var mıdır ?
daha iyi görsel koyarsan daha iyi olurSıvı metal yayılıp Kapasitör ya da Dirençlere geldi.
bekliyorum hocam
@Abdullah Hacıgül