Sıvı metal kullanan var mı?

AirLife

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,781
Sıvı metal siparişi verdim. Ekran kartım için deneyeceğim. Kullanan var mı?

Çok araştırdım riskini biliyorum. Merak ettiğim konular ekran kartı çipine, soğutma bloğuna zararı olur mu? Ve ileri de sileceğim zaman nasıl temizlerim. Bunlarla ilgili net bir cevap yok.

Çok araştırdım riskini biliyorum. Merak ettiğim konular ekran kartı çipine, soğutma bloğuna zararı olur mu? Ve ileri de sileceğim zaman nasıl temizlerim. Bunlarla ilgili net bir cevap yok.
Thermalpad den sonra sırada bu mu var :) Takipteyim

olay esnasında yaşanacak senaryo olabilir :D

1/2 güne x bütçe ekran kartı önerisi diye konu açmazsınız umarım. cpu da intelde iş yaparda gpu da gerek yok bence

olay esnasında yaşanacak senaryo olabilir :D

Yaşanmaması için tüm önlemleri alacağız artık. Oje, ısıya dayanıklı bant 😂

1/2 güne x bütçe ekran kartı önerisi diye konu açmazsınız umarım. cpu da intelde iş yaparda gpu da gerek yok bence

Sıvı metal keyfi gibi biraz zaten. Benim ki de keyfi. Ekran kartım zaten 360mm sıvı soğutmalı model.

Yaşanmaması için tüm önlemleri alacağız artık. Oje, ısıya dayanıklı bant 😂

Sıvı metal keyfi gibi biraz zaten. Benim ki de keyfi. Ekran kartım zaten 360mm sıvı soğutmalı model.
sizin ekran kartınız olmak istemezdim hocam tatlı tatlı render yaparken sahibimin gelip beni sıvı metalle soğutmaya çalışması falan allah korusun ekran kartı olmakta zormuş :(

Terminatör 3 den çağrışım yaptı başlık orjinal olmuş :D
Eğer yabana atılmayacak cinsten bir ekran kartın varsa, yerinde olsam denemezdim kardeşim..
Ha test amaçlı eski model serilerden ite kaktıra giden tarzda yarı bozuk tanımlı bir ekran kartı için test yapıyorsan yazmadım varsayabilirsin:)

sizin ekran kartınız olmak istemezdim hocam tatlı tatlı render yaparken sahibimin gelip beni sıvı metalle soğutmaya çalışması falan allah korusun ekran kartı olmakta zormuş :(

Biraz aksiyon lazım ya ekran kartına o ne öyle tın tın render😂

Terminatör 3 den çağrışım yaptı başlık orjinal olmuş :D
Eğer yabana atılmayacak cinsten bir ekran kartın varsa, yerinde olsam denemezdim kardeşim..
Ha test amaçlı eski model serilerden ite kaktıra giden tarzda yarı bozuk tanımlı bir ekran kartı için test yapıyorsan yazmadım varsayabilirsin:)

Piyasada yok denecek kart valla. 😂

Ama aynı karta yapan deneyen kullanan vardı. Birazda ondan gaza geldim.

Biraz aksiyon lazım ya ekran kartına o ne öyle tın tın render😂

Piyasada yok denecek kart valla. 😂

Ama aynı karta yapan deneyen kullanan vardı. Birazda ondan gaza geldim.
Eyvah eyvah :D

Nikel kaplamalı bakır soğutma ise sorun olmaz. Tabii taşarsa kartının helvasını yersin. Çip etrafını kapton bant çekebilirsin.

Nikel kaplamalı bakır soğutma ise sorun olmaz. Tabii taşarsa kartının helvasını yersin. Çip etrafını kapton bant çekebilirsin.

Bu şekilde hocam. Bakır oluyor sanırım. Tam bilgim yok. Sürdükten sonra aşınma, zararı olur mu acaba?

7efea384-d218-4dbe-b4f8-2c69b8b16e67.webp

Kötüyü çağırma. 😂

Geri