Neler Yeni

Öneri Sıvı metal kullanma gereksinimi.

Sıvı metal kullanılmalımı?

• Oy kullanan toplam üye
    20
  • Anket kapatıldı .
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ömer Cem Buyurukcu
İşlemci veya ekran kartı olsun fark etmez. Soğutma için sıvı metal kullanmaya gerek var mıdır?

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Eray Yılmaz

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Mert Aksu
Kullan istersen bir arkadaş forumda kullanma dememe rağmen 20 k lık laptopu çöpü attı mühendisler gerek duysa onlar kullanır zaten. https://forum.donanimarsivi.com/konu/sivi-metal-sonum-oldu.684925/
o arkadaş benim desem
Mesaj otomatik birleştirildi:

MGOSMFOSKFPLSPGÖSPHLSĞGÖDPGÖD dostum keşke seni dinleseydim. o bilgisayar çöp olmadı Asus depremzedeyiz diye destek oldu ama size olurmu hiç sanmam en iyisi kaliteli termal macun sürün geçin

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Eray Yılmaz

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Eray Yılmaz
o arkadaş benim desem

MGOSMFOSKFPLSPGÖSPHLSĞGÖDPGÖD dostum keşke seni dinleseydim. o bilgisayar çöp olmadı Asus depremzedeyiz diye destek oldu ama size olurmu hiç sanmam en iyisi kaliteli termal macun sürün geçin
grizlly kryount'ın karışımları var mg olarak yüksek değerli ondan alın sürün ilerleyin hocam parası neyse verin pahalı ama etkili çok daha mantıklı.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
Berk
kanka görende sanacak server makinası, 4090 sli mı kullanıyosun? ev kullanımı için gerek yok böyle sıvı macunlara hele laptopsa zaten laptoplar mobil işlemci, performansları belli bir noktaya kadar var. bunlar çözüm değil ne yazık ki.

Son düzenleme:

Ysuflix

80+ Gold
o arkadaş benim desem

nasıl bi destek sağladı asus

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Mert Aksu
İşlemci veya ekran kartı olsun fark etmez. Soğutma için sıvı metal kullanmaya gerek var mıdır?
ben büyük bir araştırmayla sıvı metal yaptım. her şey güzeldi fakat ben nerde işi batırdım? şırıngaların ilk açılışta sıçradığını unuttum ve sıçradı sıvı metal. e birader bu sıçradı peçete tutuyoz gelmiyor ters çeviriyorum koskoca laptobu düşmüyor en son dil atıcaktım. ittire kalktıra çektim sıvı metali ama gözle neredeyse görülmeyecek bir sıvı metal mosfetin altına çoktan gitmiş. neyse kapattım kasayı starta bastım yemedi. şarja taktım olmadı aha şimdi bittim, bir damla yüzünden böyle olur mu ya dedim. geri içini açtım ve ne göreyim?! benim işlemciye sürdüğüm sıvı metal ssdye kadar gitmiş tüm anakartın anasını ağlatmış. ne yaparsak yapalım çözülmedi sorun. ki zaten anakartı bitirmişiz nasıl çözülsün! kısacası hiç bu işe girme girişme sıvı metal işleminden akar sonra tüm makinen patates olur oturup ağlarsın.

nasıl bi destek sağladı asus
anakart ve fan değişimi yaptı

grizlly kryount'ın karışımları var mg olarak yüksek değerli ondan alın sürün ilerleyin hocam parası neyse verin pahalı ama etkili çok daha mantıklı.
yeni makine aldım eskisini babama sattım. yok usta tövbe, 250-300tl veririm servise temizlenir yeniletirim daha şerefli...

Ysuflix

80+ Gold
ben büyük bir araştırmayla sıvı metal yaptım. her şey güzeldi fakat ben nerde işi batırdım? şırıngaların ilk açılışta sıçradığını unuttum ve sıçradı sıvı metal. e birader bu sıçradı peçete tutuyoz gelmiyor ters çeviriyorum koskoca laptobu düşmüyor en son dil atıcaktım. ittire kalktıra çektim sıvı metali ama gözle neredeyse görülmeyecek bir sıvı metal mosfetin altına çoktan gitmiş. neyse kapattım kasayı starta bastım yemedi. şarja taktım olmadı aha şimdi bittim, bir damla yüzünden böyle olur mu ya dedim. geri içini açtım ve ne göreyim?! benim işlemciye sürdüğüm sıvı metal ssdye kadar gitmiş tüm anakartın anasını ağlatmış. ne yaparsak yapalım çözülmedi sorun. ki zaten anakartı bitirmişiz nasıl çözülsün! kısacası hiç bu işe girme girişme sıvı metal işleminden akar sonra tüm makinen patates olur oturup ağlarsın.

yeni makine aldım eskisini babama sattım. yok usta tövbe, 250-300tl veririm servise temizlenir yeniletirim daha şerefli...
baya iyi bi destek sağlamışlar gerçekten

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ömer Cem Buyurukcu

Eyvallah babuş, sağol bilgilendirme için. Kullanma ihtimalim düşük
olsa da bu bilgi lazım olabilir.

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
Ben Sapphire Pulse RX 6800 XT ekran kartıma uygulamıştım hatta aşağı yukarı 1 seneyi geçti ve sıcaklıklar hâla ilk gün ki gibi.

Stok macuna göre 10-15 derece arası farketti

Top Bottom