Neler Yeni

Yardım Sıvı metal sonrası sistem hep reset atıyor

Aykut D.

80+ Gold
Aga sıvı metal sıçrayabilen bir malzeme anakartını detaylıca kontrol et. Uygulamada bir sorun göremedim izolasyonun zayıf ama .

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,881
İsim
ege erdem demirelli
Hocam benci sivi metali temizleyip termal macun kullanin sivi metal hem kasa dik durdugu ici ne kadar onlem alinsada akabilir hem de sivi metal bir sure sonra bakir ile etkilesime giriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yuksek performans icin Thermal Grizzly Kryonaut veya Kryonaut Extreme uygulayabilirsin.

Aykut D.

80+ Gold
Yaptığın izalasayon bir miktar boşluk yaratıyor haberin olsun . Kenarlarda basıyor soğutucu .
1712159712330.png

-MAO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Muhammet Ali Ofluoğlu
Yaptığın izalasayon bir miktar boşluk yaratıyor haberin olsun . Kenarlarda basıyor soğutucu .
Alıntıyı görüntüle
Şimdi bios girdim işlemci 80 dereceydi. Demek ki benim sıvı soğutucuya sıvı metal işlemiyor. Çözemedim temas etmiyor demek ki. Soğutucu Asus rog strix lc 2 kullandığım sıvı metal termal grizzy extreme

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Efe Kaba
Şimdi bios girdim işlemci 80 dereceydi. Demek ki benim sıvı soğutucuya sıvı metal işlemiyor. Çözemedim temas etmiyor demek ki. Soğutucu Asus rog strix lc 2 kullandığım sıvı metal termal grizzy extreme
ısıdan oluyor hocam o zaman temas etmiyor bence sıvı metali temizle termal macun kullan çok gereksiz sıvı metal kullanman zaten ve zaten fazla sürersen sıvı metali net taşar

Top Bottom