Sıvı Metal sürdüğüm laptop hala ısınıyor

Pusat2409

80+
Reaksiyon skoru
3
Laptopum yaz aylarında işlemci tarafında sürekli 95 derece ve üstlerini gördüğü için termal macununu değiştirmeyi düşündüm ancak sonra bu kararımı sıvı metal sürmekle değiştirdim. Kuşadasında yaşıyorum ve sıcaklıklar 35 dereceye kadar çıkıyo şuan ayrıca odam aşırı sıcak ancak sıvı metalle bir nebze bu sıcaklıkları böyle bir durumda kurtaracağını düşünmüştüm sıvı metal olarak ise;

Pullsar Icedragon Pullwark Metal Series 128W/M-K (İşlemci: i7 12700H)

ürününü kullandım ancak şuan işlemci sıcaklıkları hala oyundayken 90 derece üstünde hatta boşta bile bazen 80 lere çıkıyor ancak bunlar anlık oluyor. Sıvı metali önceden bulduğum bir konudaki linkten aldım aldığım yer sadece pullsar ürünleri satıyodu ama adamlar kutusunu kendi yaptıkları kutuyla değiştirmişlerdi bende biraz şüphe uyandırıyo, ekran kartı sıcaklıklarımı ise maks yük altında 78 derece görüyo şuan, işlemci sıcaklıkları değişmese bile kullanımım arttı ve 10 20 fps lik bir artış var bazı oyunlarda, sizce bu sıcaklıklar normal mi endişelenmeli miyim ayrıca dandikte olsa laptopun altında bir fan var ama kendine hayrı yok gibi bişey. Bana yardım ederseniz bu konuda çok mutlu olurum. Ayrıca bu 90 dereceye çıkmalar tam olarak yaz aylarında başlamadı ancak hava yine bir nebze sıcaktı asıl endişem kışında bu sıcaklıkların devam etmesi.( BİDE DAHA 30 DK ÖNCE SÜRDÜM SIVI METALİ ACABA BİRAZ KULLANMAK MI GEREKİYOR, YİNEDE BAKTIĞIM SICAKLIK TESTLERİNDE BEKLEMEK FALAN GEREKMİYODU YA DOLANDIRILDIM YA BAŞKA Bİ İŞ VAR BU İŞTE)

Normal, cpu limit at.
onuda denemiştim sıvı metal sürmeden önce 25 30W değerlerinde bile aynıydı durum 80 lerde seyrederken 30W ta sonradan tekrar 90 görüyodu ancak şuan 50 falan görüyo watt değerleri sanırım zorlarsam 80 lere düşürebilirim o şekil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,755
Üyeler
184,679
Son üye
bbiemnt
Geri