Neler Yeni

Sıvı soğutma alacağım yardım edin MSI

-MİNİK-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ahmet Yasin
MSI bileşenleri ile sistem topluyordum , bir tek sıvı soğutma kaldı , 360mm MSI sıvı soğutma lazım , pekte anlamıyorum bu sıvı soğutma olayından MSI marka da zaten sayılı var sanırım , Bi akıl , öneri , tavsiye verebilir misiniz ??

Tive

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Orhan

-MİNİK-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ahmet Yasin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Tive

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Orhan
Güzel gibi duruyor ama dediğim gibi sıvı soğutma ile ilgili çok bilgim olmadığımdan görünüşüne bakıyorum xD . Birde knk dediğim gibi MSI olması ve 360mm olması gerekiyor benim için .
Sıvı soğutma anlamında msı kötü siye biliyorum testlere bakabilirsin senin için önemli ne kadar fan hızında ne kadar soğuttuğu eski sitemimde corsair h100 vardı fanı cok sesli calısıyordu

-MİNİK-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ahmet Yasin

Tive

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Orhan

Bu video da

Bu sıvı soğutmaya anakart yüzünden pek de değinememiş reis , ama negatif bir şey de söylememiş . Benimde aklımda bu vardı .
Sıvı soğutma konusunda MSI ın kötü olduğunu da bilmiyordum açıkçası yeni duydum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önceki konularda konuşulmuş ve çoğunlukla beğenen olmamış cok ses cıkarıyor diye

Ekler

• IMG_8196.png
    IMG_8196.png
    366.8 KB · Hit: 16
  • IMG_8197.png
    IMG_8197.png
    231.5 KB · Hit: 14

-MİNİK-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ahmet Yasin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önceki konularda konuşulmuş ve çoğunlukla beğenen olmamış cok ses cıkarıyor diye
Vay be , soğutucudan soğudum :ROFLMAO: . Teşekkür ederim almicam MSI . Peki corsair markasının sıvı soğutmaları hakkında ne düşünüyorsun ?

Tive

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Orhan
Vay be , soğutucudan soğudum :ROFLMAO: . Teşekkür ederim almicam MSI . Peki corsair markasının sıvı soğutmaları hakkında ne düşünüyorsun ?
Corsair h100 240mm kullandım gayet işimi görüyordu sistemi sattım yeniden sıfırdan topluyorum benim tercihim ya NZTX ya da arctic marka olacaktır testlere baktıgımda sessiz ve soğut tutan bunlar var

-MİNİK-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ahmet Yasin
Corsair h100 240mm kullandım gayet işimi görüyordu sistemi sattım yeniden sıfırdan topluyorum benim tercihim ya NZTX ya da arctic marka olacaktır testlere baktıgımda sessiz ve soğut tutan bunlar var
Anladım hocam . bende şimdi bakıyorum da (Arctic Liquid Freezer III 360) model hem baya ödül de almış hem herkes memnun da kalmış sanırım . Bunun üzerinde duracak gibiyim .

Tive

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Orhan
Anladım hocam . bende şimdi bakıyorum da (Arctic Liquid Freezer III 360) model hem baya ödül de almış hem herkes memnun da kalmış sanırım . Bunun üzerinde duracak gibiyim .
Evet bende 240mm olani cok beğendimm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,292
Üyeler
165,668
Son üye
kutaykilcik
Top Bottom