Neler Yeni

Sıvı soğutma fan dönünce ses çıkıyor

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
6,495
Sıvı soğutma fanların dönünce hrrr diye ince su sesi çıkarıyor titreşim gibi denedim fanları durdurup ses fandan geliyor ne yapmam lazım fanları baya bir sıkı montajladim biraz gevsetsem düzelir mi ?

Sıvı soğutma fanların dönünce hrrr diye ince su sesi çıkarıyor titreşim gibi denedim fanları durdurup ses fandan geliyor ne yapmam lazım fanları baya bir sıkı montajladim biraz gevsetsem düzelir mi ?
Biostan fanların devirini düşür son devirde tabi hrr yapar ince su sesi normal sonra geçiyor o ses.

Son düzenleme:
Yok onla alakası yok montajını sağlam yapsan yeterli. Fanlarda sıkıntı olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıcaklıklar iyiyse tamam
Biosta 32 derece islemci

Biosta 32 derece islemci
Sıvı akması olmaz dimi kasa üstüdeki toz filtresi tarafına doğru biraz nemli gibi ya kardeşim ıslak bez koydu yada yukarı doğru sıvı akmaz kasa toz filtresine değmiyor oraya akmaz sanırım

Boşta 32 güzel
Fanlar 800rpm pompa 850 rpm de normal mod

Pompa turboda 2250 görüyor fanlar da 1500

Sıvı akması olmaz dimi kasa üstüdeki toz filtresi tarafına doğru biraz nemli gibi ya kardeşim ıslak bez koydu yada yukarı doğru sıvı akmaz kasa toz filtresine değmiyor oraya akmaz sanırım

Fanlar 800rpm pompa 850 rpm de normal mod
Gayet güzel.

sesi atsana sana zahmet

Geri