Neler Yeni

Sıvı Soğutma Fan Kabloları Nasıl Montajlanır?

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Galahad 360 Alacağım , CPU FAN (pompa kısmındaki) kabloyu nereye takacağımı biliyorum. Ama sıvı soğutmanın üstündeki Üç fanın Kablolarını nasıl Montajlayacağimi anakartta nereye takacağımı bilmiyorum. Birde ekstra olarak 6 tane fan alacağım Lian Li Pc-O11 Xl Rog Kasası için bildiğiniz üzere Fansız geliyor. Montaj nasıl olacak hiçbir fikrim yok.
Anakart sorarsanız B550 Tomahawk / B550-F / B550 Gaming Edge arasındayım

__xXx__

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Murat
Bu konu anakart kullanıcı kılavuzunda yazar

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Galahad 360 Alacağım , CPU FAN (pompa kısmındaki) kabloyu nereye takacağımı biliyorum. Ama sıvı soğutmanın üstündeki Üç fanın Kablolarını nasıl Montajlayacağimi anakartta nereye takacağımı bilmiyorum. Birde ekstra olarak 6 tane fan alacağım Lian Li Pc-O11 Xl Rog Kasası için bildiğiniz üzere Fansız geliyor. Montaj nasıl olacak hiçbir fikrim yok.
Anakart sorarsanız B550 Tomahawk / B550-F / B550 Gaming Edge arasındayım
@FPU/CACHE @MSI > ASUS @Techno08 @akıllı kuş @FERRUM

__xXx__

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Murat
bende b550 e var benim sıvı soğutmanın pompa kablosunu aio pump yazan yere fanları da cpu fan1 ve cpu fan 2 ye taktım zaten rgb aydınlatmaları da birleştirip psu ya bağlıyorsun ben böyle kullanıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 fan ı da birleştirme kablosu vrsa muhtemelen yine psu ya bağlayabilirsin

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende b550 e var benim sıvı soğutmanın pompa kablosunu aio pump yazan yere fanları da cpu fan1 ve cpu fan 2 ye taktım zaten rgb aydınlatmaları da birleştirip psu ya bağlıyorsun ben böyle kullanıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 fan ı da birleştirme kablosu vrsa muhtemelen yine psu ya bağlayabilirsin
CPU fan kaça kadar var ? 6 tane ekstra fan takmak istiyorum

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Galahad'ın içerisinden 1 adet fan çoklayıcı 1 adet de ARGB çoklayıcı çıkıyor. Fanların ARGB uçlarını o çoklayıcıya takıp anakartında ARGB portu varsa 3 pin 5V ARGB başlığını oraya takarsın eğer anakartında ARGB portu yoksa SATA ile bağlayıp kumandayla kontrol edebilirsin. Pompa fanını da PUMP_FAN'a bağla.

__xXx__

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Murat
Top Bottom